Ruud de Wild reageert heel kwaad op juice Yvonne: ‘Hij doet wild’

Ruud de Wild reageert behoorlijk pissig op de juice van Yvonne Coldeweijer dat zijn flirt met Fajah Lourens zou zijn uitgegroeid tot iets serieuzers. “Hij werd echt helemaal wild.”

Yvonne Coldeweijer en Ruud de Wild © YouTube, Darren Smith

Er gaan al een tijdje geruchten over een vermeende relatie tussen Fajah Lourens en Ruud de Wild, maar volgens Yvonne Coldeweijer is het uitgegroeid tot iets serieuzers. “Ik hoor dus dat Ruud de Wild en Fajah Hanna Nicole Lourens officieel verkering hebben. Helemaal in love? Of is dit een wraakactie richting Olcay Gulsen?”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Wraak op Olcay?

Yvonne sluit wraak op zijn ex niet uit. “Het is namelijk bizar, maar Ruud is mensen uit zijn omgeving die nog bevriend zijn met Ol aan het vragen om te kiezen tussen hem en Ol. Als ze niet voor hem kiezen, verbreekt hij het contact. Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager (en dus die van Ol) Xenia omdat zij niet wilde kiezen. Whut. 😂”

Ongelooflijk kinderachtig, vindt de juicekoningin. “Waar sláát dat op? Wat heeft deze vrouw jou misdaan. Zo op je pikkie getrapt dat ze het heeft uitgemaakt? Of moet je dit doen van Fajah Hanna Nicole Lourens ofzo? Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog helemaal niet verwerkt en ligt dit erg gevoelig bij hem. 😳”

Fajah doet vaag

Fajah Lourens stond gisteren voor de camera van Shownieuws en gaf een raar antwoord op de vraag of zij samen met Ruud is. “Ja, nou, ik ben verliefd op mijn kleinkind. Is dat even genoeg? Hahaha. Ja.”

Aan de desk zegt Bram Moszkowicz verbaasd: “Was dit het antwoord op de vraag of ze wat met Ruud de Wild heeft?”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Ze is verliefd op d’r kleinkind, zegt ze. Dat is geen directe ontkenning, maar die komt er nog wel aan. We hebben Ruud namelijk gevraagd hoe het zit en hij was er vrij duidelijk over.”

Ruud wordt wild

Wat zegt Ruud erover? “Er is helemaal niks van waar, zegt hij. Zij zei trouwens ook nog: ‘Ik heb geen relatie en ik wil geen relatie’, en Ruud zei verder: ‘Er is helemaal niets aan de hand’, en hij wil het daarbij houden.”

Hij vervolgt: “Toen we daar nog even mee doorgingen met dat gesprek, zei hij (zet héél kwade stem op, red.): ‘Ben ik niet duidelijk geweest?’ Hij werd echt helemaal wild.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen