Patty Brard shockeert SBS 6-collega: ‘Ben je in elkaar geslagen?’

Patty Brard heeft een van haar collega’s bij Shownieuws verschríkkelijk laten schrikken met haar verbouwde uiterlijk. “Ben je in elkaar geslagen?”, vroeg Dyantha Brooks haar bezorgd.

Patty Brard © Instagram

Sommige BN’ers halen echt de gekste fratsen uit om er zo jong mogelijk uit te blijven zien: Patty Brard hangt elke week wel ergens aan een vitamine-infuus en daaromheen zit ze voortdurend bij de kapper, de nagelstudio en klinieken met cosmetische spuitjes. Je kon erop wachten: het is nu een keer vollédig misgegaan.

‘Mijn hele kop’

De 68-jarige Patty plaatste medio september een fotootje in haar Instagram-stories waarop ze er echt verschríkkelijk uitziet. Alsof haar behandelend arts met z’n injectables is uitgeschoten. Ze hield zich destijds behoorlijk op de vlakte, maar nu is duidelijk dat dat helemaal zo niet ver van de waarheid ligt.

Wat is er gebeurd? Patty in Shownieuws: “Ik had ontstoken ogen, maar ik heb absoluut niks aan mijn gezicht laten doen daar. Ik had een mesotherapie gedaan en dat is om je haargroei te bevorderen. Dan krijg je allemaal kleine prikjes met vitamines en collageen erin en in plaats van dat nou eventjes rustig aan te doen, zei ik: ‘Doe m’n hele kop maar.’”

Heftige reactie

Nou, dat was niet zo’n beste beslissing. En de kliniek was kennelijk niet professioneel genoeg om Patty te doseren. “Want ik wilde overal nieuw haar”, legt ze uit. “En dat is zo heftig geweest de dag erna. Het vocht is waarschijnlijk naar beneden gezakt en ik werd dus de volgende dag wakker, terwijl ik de tv moest doen.”

Patty had opnames van de Oh Wat Een Jaar-aflevering, die gisterenavond werd uitgezonden. Collega Bart Ettekoven: “Ik weet nog dat je me helemaal in paniek belde dat je naar Chantal Janzen toe moest en zei: ‘Ja, ik kan niet afbellen.’”

De tv-diva: “Nee, want het was zondag en ze konden geen vervanging krijgen.”

In elkaar geslagen

Collega Dyantha Brooks was echt verschríkkelijk geschrokken. “Ik zag deze foto en ik belde jou meteen, want ik dacht: wie heeft jou in elkaar geslagen? Met wie heb jij ruzie gehad?”

José Hoebee had natuurlijk gekund. Maar die bijt vanwege een merkwaardige zenuwtic toch al de hele dag op haar lip, dus zij houdt zich wel koest. Het was die mesotherapie. Bart: “Het is net alsof je bij Rico in de ring hebt gestaan!”

Dyantha: “Ik moet het je echt meegeven dat jij dan toch bent gegaan naar Oh Wat Een Jaar.”

Eerste hulp

Patty is destijds naar de eerste hulp gegaan. Die arme mensen in Hilversum die spoedeisende hulp nodig hebben… Moeten ze kennelijk ook nog wachten op BN’ers met een overdosis injectables. “Ik ben gegaan, maar ik moet ook even alle credits geven aan Chantal, want die had 40 graden koorts die dag.”

Nou, dat is niet nodig hoor, want die credits geeft Chantal zichzelf al in de talkshow Open Kaart: “Ik had laatst, joh, hartstikke hoge koorts, maar de opnames móest ik doen. Ja, dat vind ik verschrikkelijk. Dan kom ik zo laat mogelijk binnen met zes antigrippine in je mik en koortskop en weet ik veel. Dan ga je die show in om maar te overleven.”

Gastheer Robbert Rodenburg is helemaal geïnspireerd: “Mooi.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat BN'ers als Patty Brard echt zijn doorgeslagen met cosmetische behandelingen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen