Patty Brard denkt dat Douwe Bob ook een snuifprobleem heeft

Patty Brard denkt dat Douwe Bob niet alleen een groot alcoholprobleem heeft, maar ook ontzettend aan de snuif zit. “Ik vind het heel frappant dat dat dan weer niet benoemd wordt.”

Patty Brard en Douwe Bob © SBS

Douwe Bob heeft zich als een beest gedragen op het dorpsplein van Abcoude en de beelden liegen er niet om: het dorp zal na zijn komst nooit meer hetzelfde zijn. De pr-tactiek van de zanger is handig: direct na het incident, dus nog voordat de beelden daarvan uitlekten, gaf hij aan een alcoholprobleem te hebben en naar een verslavingskliniek te gaan.

Cokeprobleem

Maar is dat wel het enige probleem dat Douwe heeft? Volgens Yvonne Coldeweijer niet en zij weet in principe alles van de BN’ers. “Douwe Bob gaat snel de afkickkliniek in. Vanwege een alcoholprobleem. En coke natuurlijk maar dat staat er niet bij, want dat klinkt minder gezellig. Dat weet ie van André junior en van Tino”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Het kan niet anders dan dat dit de zoveelste jankdocu op Videoland oplevert. ‘BN’ers met een verslaving’ is daar een doodgewoon genre geworden, naast ‘komedie’, ‘drama’ en ’thriller’. “Douwe is al aan het draaien voor zijn docu, dus kunnen ze deze slachtofferrol meteen meepikken”, aldus Yvonne.

Wat zegt Patty?

Patty Brard zegt in Shownieuws dat ze het flauw vindt dat Douwe zijn cokeprobleem niet benoemt. “Ik vind het altijd zo frappant dat iedereen die in rehab gaat en wat aan zijn ‘drankprobleem’ gaat doen nooit zegt dat daar dan ook nog andere problemen spelen, want meestal is het niet alleen drank, maar ook drugs, maar dat wordt dan gezien als ‘rock ’n roll’.”

Collega Bart Ettekoven: “Dat wordt altijd een beetje weggemoffeld, hè?”

Slechte dienst

Privé-baas Evert Santegoeds stelt dat Douwe’s management dat tussen neus en lippen door wel heeft bevestigd. “Dat heb ik gisteren wel gezegd hoor, dat er drie dingen zijn (seks, drugs en rock ’n roll, red.) en zijn management zei het ook, maar alcohol was het voornaamste probleem.”

Hij besluit: “Maar met alcohol komt drugs en met drugs komt alcohol. Dat gaat wel gelijk op. Hij heeft zijn carrière een slechte dienst bewezen in elk geval.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Douwe Bob ook aan de snuif zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen