Maand na onbeschoft tv-interview: Douwe Bob blijkt zwaar verslaafd

Het agressieve gedrag van Douwe Bob is berucht: een maand geleden deed hij ook al zo onbeschoft tegen Shownieuws. Nu komt de aap uit de mouw, want hij blijkt zwaar verslaafd.

Dyantha Brooks en Douwe Bob © Shownieuws

Douwe Bob is een vreemde vogel. De zanger kan best leuk zingen, maar dat gedrag van hem kan gewoon niet door de beugel. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft hij een agressieprobleem ‘en niet alleen richting mannen‘. Hij werd vorig jaar al eens betrapt door Yvonne, toen er cocaïne op zijn tafel leek te liggen. “Dat zij nog nooit geslagen is!”, brieste Bob.

Nare Bob

Zelfs als er live op een camera op zijn gezicht staat, kan Douwe zich niet normaal gedragen. Een maand geleden deed hij in Shownieuws zó onbehoorlijk en onbeschoft dat presentatrice besloot om de boel abrupt af te kappen. “Artiesten zijn ook zeker niet beter, belangrijker of hebben het recht om onbeleefd te zijn.”

Waar komt dat nare gedrag van die jongen vandaan? Is het zijn opvoeding? Heeft hij gewoon een ietwat verpest karakter? Of is het misschien toch iets heel anders?

Verslaafd

Douwe maakt vandaag in elk geval bekend dat hij ontzéttend verslaafd is. “Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis”, schrijft hij op Instagram.

Hij vervolgt: “Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer. Liefs, Douwe x.”

De premièredatum van zijn Videoland-documentaire is nog niet bekend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob blijkt verslaafd. Verrassing?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen