André Hazes jr. verveelt RTL-sterren: ’Zijn soap is nu écht heel saai’

André Hazes jr. zorgt met het tweede seizoen van zijn reallifesoap voor verveling bij twee grote RTL-sterren, namelijk Luuk Ikink en Rob Goossens. “Het is nu allemaal écht heel saai.”

André Hazes jr. © RTL

Er was een tijd dat André Hazes jr. hot was: er hing een soort mysterie om hem heen, met Yvonne Coldeweijer als de duivelse spin in het web. Maar die tijden zijn vervlogen; alles is nu wel gezegd en de mensen zijn eigenlijk helemaal niet meer zo nieuwsgierig. De zanger stond afgelopen weekend in Ahoy en kreeg de zaal alleen maar vol tegen dumpprijzen.

‘Het leeft niet’

André is nu ook te zien in het tweede seizoen van zijn Videoland-soap, maar daar heeft ook niemand het over. Het is gewoon te saai, zeggen Luuk Ikink en Rob Goossens in hun BLVD Podcast. Rob: “Eva uit Amersfoort vraagt ons waarom we het daar nog niet over hebben gehad. En ik denk dat ze eigenlijk ook bedoelt van: het leeft überhaupt niet zo.”

Daarop zegt Luuk: “Ik heb hem gezien, de eerste aflevering. En ja, ik denk dat dat meteen… De reden waarom we het er niet over hebben is: er gebeurt gewoon niet zo heel verschrikkelijk veel. Dat wat er gebeurt, wisten we al, want dat hadden we een jaar geleden al ongeveer besproken. Is al helemaal uitgesponnen op alle juicekanalen.”

Rachel-drama

Het kan Luuk allemaal niet zo bekoren. “Het is eigenlijk gewoon een grote discussie tussen hem en zijn oude schrijversteam. Nou ja, oké. En vervolgens haalt hij wel met wat omwegen het drama met zijn moeder erbij, draait hij er nog een beetje omheen, en dat was het dan wel zo’n beetje.”

Hij vervolgt: “Maar de echte spanning van: hoe gaat het met André, is er wel een beetje af. En dat is eigenlijk heel fijn voor hem, want kennelijk is zijn leven iets rustiger geworden. Nou top, dat lijkt mij heel gezond. Maar dat is natuurlijk wel ineens een stuk minder interessant voor een docu.”

Saaie levens

Rob denkt dat we helemaal geen zin hebben om naar een André te kijken die aan het mediteren en manifesteren is. “Weet je wat het probleem is? André is een beetje te veel op jou en mij gaan lijken. Het gaat goed met ons, omdat wij dodelijk saaie levens hebben.”

Luuk: “Ja, en daar moet je geen docu’s van maken.”

Rob: “Nee, je moet docu’s maken over de Verhulstjes en over Koen Kardashian.”

Sprankelende levens

André’s leven leent zich niet meer voor een soap, vindt Luuk. Daar heb je volgens hem inderdaad types als de Verhulstjes of Koen Kardashian voor nodig. “Ja, spraakmakende mensen met sprankelende levens.”

Rob: “Wij zijn op ons gelukkigst als we gewoon lekker thuis op de bank zitten en André inmiddels ook en daar is niks mis mee. Maar ja, als docu is dat iets minder interessant.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u André Hazes jr. interessant genoeg voor een docuserie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen