‘Pijnlijk dat André Hazes jr. in publiek moest zitten bij Humberto’

René van der Gijp vindt het pijnlijk en veelzeggend dat André Hazes jr. maandagavond de hele tijd op de publiekstribune moest zitten bij Humberto. “Het kan snel gaan.”

René van der Gijp en André Hazes jr. © SBS

We krijgen deze week een overdosis André Hazes jr. voorgeschoteld omdat vrijdag zijn nieuwe album uitkomt waarvan alle singles al zijn geflopt. Hij zit werkelijk óveral en dus ook afgelopen maandagavond bij Humberto Tan. Daar moest hij echter eerst drie kwartier in het publiek zitten om op alle andere onderwerpen te wachten.

André op reservebankje

Opvallend, vindt Wilfred Genee. Hij zegt in Vandaag Inside: “André Hazes jr. was ook even heel groot en die is ook opeens weer bescheiden en kleiner.”

René vindt het sneu voor die jongen. “Ik zat er een beetje verdrietig naar te kijken. Kijk, in iedere talkshow waar Andre Hazes kwam was het de grote man en nu werd hij gewoon even op het reservebankje neergezet de eerste drie kwartier. Ja, daar zat-ie. Het kan hard gaan, hè?”

‘Waarom op tv?!’

Johan Derksen begrijpt niet waarom André steeds op tv moet. “Waarom zit André Hazes überhaupt altijd in een talkshow?”

René: “Nou ja, een nieuw nummertje had hij weer.”

Wilfred: “Nieuwe plaat komt uit, nieuw soort muziek, Ahoy is nog niet vol en hij is steeds heel openhartig over zichzelf.”

Johan: “Ja, maar die familie is overal openhartig over. Alle ruzies worden dus heel openhartig in de media uitgevochten.”

Slecht nummertje

René is niet onder de indruk van André’s nieuwe plaat ‘Ruzie met de Buren’. “Hoe vond jij het nummertje?”

Wilfred: “Mwoah.”

René: “Ja, had ik ook, niet geweldig.”

Wilfred: “Ik moet er nog even inkomen die vorm van muziek. En dan werd z’n moeder weer afgeserveerd, weet je wel. ‘Ik neem afstand van alles en iedereen die mij geen goed gevoel bezorgt.’ Dan denk ik: dat kun je ook onderling bespreken, toch?”

Ziekelijk

André liet zich in de show ook nog gemeen uit over zijn nog valse moeder Rachel Hazes. Tafelgast Job Knoester: “Dat is toch een beetje ziekelijk om steeds op tv je eigen familie af te branden?”

René: “Nee. Niet goed, niet goed, niet goed.”

Job: “Nee, niet goed. Dat is aardig gezegd. Ik vind het echt een beetje zonde.”

Johan: “Je wordt ermee lastiggevallen, vind ik.”

Job: “Dat ook. En de vader was geen heilig boontje, maar wel een icoon. Ze vernietigen die hele naam gewoon nu met z’n allen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Humberto Tan iemand als Anouk ook drie kwartier in het publiek had laten zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen