Anouk hoog op verlanglijstje populaire RTL 4-show: ‘We willen haar’

Er is één RTL 4-programma waar Anouk bovenaan het wensenlijstje staat. Ze willen de zangeres dolgraag strikken. Waar het om gaat? Een deelname aan Het Perfecte Plaatje.

Anouk © William Rutten

Het is een van de weinige BN’er-programma’s waarbij het wel meevalt dat er sterren aan meedoen: Het Perfecte Plaatje. Misschien komt het omdat ze hierin daadwerkelijk iets onder de knie proberen te krijgen, in plaats van dat ze hysterisch achter een of ander panel staan. Ze spreiden hun talent tentoon. Nou ja, ze doen in elk geval hun best.

‘Anouk? Geweldig!’

Vanavond begint er een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Wie er meedoen? De deelnemers van dit seizoen zijn Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan. Niet écht grote sterren dus.

William Rutten, de sterrenfotograaf die jureert in deze show, vestigt voor de volgende serie zijn hoop op een echte A-ster. “Het zou geweldig zijn als Anouk mee wil doen. Zij is ontzettend creatief”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Ook Thomas Acda en Frans Bauer zou ik heel leuk vinden.”

Complimet aan Tijl

Toch zijn het niet zozeer de BN’ers waarvoor men kijkt, denkt William. Wat het geheim van de show is? “Dat is Tijl Beckand. Hij krijgt vaak de kritiek dat het programma te veel om hem draait. Dat vind ik onterecht. Hij is als een soort coach van de deelnemers ontzettend belangrijk.”

Tijl houdt de hele boel bij elkaar en is zeker van toegevoegde waarde, vindt hij. “Als ze het zwaar hebben sleept hij ze met humor er doorheen. Het programma kan niet zonder hem.”

Het Perfecte Plaatje is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen