Ronald Molendijk krijgt kopstoot van Angela de Jong: ‘Zó zielig!’

Ronald Molendijk krijgt een vernietigende verbale kopstoot van Angela de Jong. Ze laat vandaag in haar beruchte AD-column geen spaan van hem heel. “Dit is gewoon heel zielig.”

Angela de Jong, André Hazes jr. en Ronald Molendijk © RTL, SBS

Het album van André Hazes jr. komt bijna uit en hoewel de singles tot nu toe totáál niet aanslaan, zijn zijn vrienden in de media lyrisch. Hij duikt werkelijk overal op en gisterenavond vulde hij de halve uitzending van Shownieuws. Ronald Molendijk sprak hem in een leeg Ahoy. Hoe symbolisch, sneert Angela de Jong. Dan kan hij immers alvast wennen…

Lullen met André

Hoe is dit een-op-een-gesprek tot stand gekomen? Op initiatief van de volkszanger zelf, legt Ronald uit in Shownieuws. “Ik heb af en toe een beetje contact met hem en hij en zijn platenmaatschappij zeiden: ‘We willen wel een keer een goed gesprek hebben.’”

Collega Evert Santegoeds vals: “En dan bellen ze jou?”

Ronald: “Ja. Toen hebben we met Shownieuws de Ahoy geregeld, want daar staat hij op 25 november. Ik vond het helemaal te gek. We hebben denk ik anderhalf uur zitten lullen. Het was heel erg mooi.”

‘Thank god!’

Er is geen nieuws uit het gesprekje met André gekomen, maar zelf is Ronald uiterst tevreden over zijn eigen werk. “Het was een zeer indrukwekkend gesprek.”

André is ook geweldig, vindt hij. “Ik krijg wel vaker het verwijt dat ik artiesten zit te verdedigen. Thank f*cking god, zou ik zeggen, want iemand moet het doen, want artiesten zijn gewoon geen normale mensen. Als we normale mensen zouden willen zien, dan moet je gewoon naar het concert van je boekhouder gaan. Dit is juist helemaal te gek.”

Opvanghuis

Angela de Jong gaat in haar AD-column echt he-le-maal los over dit ongemakkelijke tafereel in Shownieuws. “Shownieuws is het opvanghuis voor sterren en sterretjes die door de rest van Nederland worden uitgekotst en Ronald nog net wat meer. Die rolt kritiekloos de rode loper uit.”

Het was één slijmsessie, vindt Angela. “Wat een geweldige gozer André toch is, hoe fantastisch zijn nieuwe muziek was en hoe hij – Ronald dus – hoopte dat het weer goed kwam tussen broer en zus. Komende dagen zouden er nog veel meer fragmenten van dit mooie gesprek te zien zijn bij Shownieuws.”

‘Zó zielig’

Hier zit Angela dus écht niet op te wachten. “Toen ik eindelijk uitgelachen was, vroeg ik me af wie er zieliger is: de jonge zanger die zijn verslaving tot de laatste druppel uitmelkt, zoals zijn moeder dat doet met de dood van zijn vader. Of Ronald Molendijk die als een kind zo blij is met een interview waar werkelijk niemand op zit te wachten.”

Ai, ai, ai. Wie heeft de Comedy Central Roast nog nodig als je Angela gewoon een pen kunt geven?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ronald Molendijk en zijn vrienden bij Shownieuws er te diep in zitten bij de BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen