Voor eerst in lange tijd: Wendy van Dijk met rode lippenstift op tv

Wendy van Dijk (52) staat weer middenin het leven nu ze de knokkelkoorts heeft overleefd. De presentatrice probeert er echt álles uit te halen wat erin zit. “Voor het eerst weer rode lippenstift.”

Wendy van Dijk © Instagram

Het was een verschrikkelijk heftige zomer voor SBS 6-vedette Wendy van Dijk. Die zat nietsvermoedend aan haar pad thai te slurpen toen ze stiekem werd getroffen door een Thaise horrormug. Binnen no time lag ze ijlend in haar kingsize bed. Knokkelkoorts. Weer een dag later? Het ziekenhuis in. Wát een ellende.

Wendy overleeft mug

Die mug bleek zich niet alleen aan Wendy te hebben vergrepen, maar ook aan haar Canta-knul Sem van Dijk. En DJ Errie? Die zat ergens in een hotel te viezelevozelen met Linda de Mol. Nou ja, dat suggereren ze bij de Story.

Hoe dan ook: Wendy heeft die gelekoortsmug een poepie laten ruiken en is er weer hélemaal bovenop gekomen. Die zit inmiddels weer de hele dag diepzinnige spreuken op te lezen vanaf haar yogamat. En ze is kennelijk weer aan het draaien in Hilversum, want daar plaatste ze gisterenavond een enthousiaste story over op Instagram.

Rode lippenstift

Wendy is niet te breken. Ze heeft een kort filmpje geplaatst waarop ze blaakt van de gezondheid. Er staat ook een kort statement bij: “Opnames met rode lippenstift… Long time ago! 💋💄”

Gelukkig. Mensen doen wel eens geringschattend over Wendy, maar daar staat ze toch maar weer mooi met haar rode lippenstift. Het markeert best wel een moment, omdat de presentatrice de afgelopen jaren vooral neutrale lippenstift droeg. Een beetje in de nude-tint. Dat ze kiest voor een krachtige kleur als rood, zegt natuurlijk heel veel.

Passie en verleiding

Rood is niet alleen de kleur waarmee je zelfverzekerdheid en krachtigheid uitstraalt, maar staat uiteraard ook voor passie en verleiding. Is dit een soort statement richting DJ Errie? Haar (ex-)geliefde Erland Galjaard heeft laatst een appartement gekocht in Rotterdam en wie weet wat hij daar allemaal uitspookt. Maar zelf zit ze vast ook niet stil.

Aan de andere kant moeten we er misschien ook niet te veel achter zoeken. Wendy is een spontane vrouw en in 2021 koos ze er al eens voor om op een opnamedag haar kapsel vollédig om te gooien. Op een opnamedag! Bizár, zegt poederdoos Mari van de Ven. “Dat ze dat laat doen op een opnamedag is natuurlijk een kwestie van vertrouwen.”

Nivea

Welke opnames Wendy gisteren precies had is onduidelijk, maar haar rivale Chantal Janzen draaide in elk geval nieuwe afleveringen van het BN’er-verkleedfeestje Oh Wat Een Jaar. Had ze daarvoor rode lippenstift op? Zal Chantal haar eindelijk hebben vergeven voor het liken van haatberichten over haar? O, wacht, dat was natuurlijk een derde persoon

Hoe dan ook: vier alinea’s over de lippenstift van Wendy, gaat dat niet een beetje ver? Door naar de lipverzorging van Henny Huisman. Wat doet hij er allemaal aan om zijn tongpoorten fit te houden? “Ik wil lekker schoon zijn en lekker ruiken voordat ik ga slapen”, legt hij uit in de Party. “Ik zal daarom altijd een beetje Nivea op mijn lippen doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk voor het eerst in lange tijd met rode lippenstift op tv. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen