Wendy van Dijk verbijstert: ‘Dit deed ze op een opnamedag, bizár!’

Er wordt soms een beetje honend gedaan over Wendy van Dijk. Alsof ze een ontzettende cliché-BN’er is met een oppervlakkig Ibiza-wereldbeeld. Maar ze is méér. “Dít deed ze op een opnamedag!”

Wendy van Dijk en Mari van de Ven © Instagram

Wendy van Dijk is ontegenzeggelijk een household name: iedereen weet wie ze is. Maar is ze nou echt een grote ster? Er wordt vaak een beetje spottend over haar gedaan, bijvoorbeeld toen ze tijdens de Dansmarathon tegen een uitgeputte danseres stond te hinniken. Of toen ze haar voor de tv-actie voor Oekraïne naar de Poolse grens wilden sturen.

‘Ze had opnames!’

Volgens sterrenkapper Mari van de Ven, een soort Leco van Zadelhoff maar dan met lang haar, wordt Wendy echt zwáár onderschat. Ze is volgens hem een daadkrachtige vrouw met een soort lef dat je niet vaak ziet.

Wat durft Wendy dan zoal? “Ik werk al twintig jaar met haar. Zij had voorheen altijd lang haar, maar anderhalf jaar geleden was die bob heel actueel. Ze had die dag opnamen voor Wie Van De Drie, maar we hebben het díe ochtend allemaal eraf gehaald!”, vertelt hij in een vraaggesprek met Weekend.

Lef van Wendy

Wow, dit is inderdaad wel een dingetje. Wendy heeft dus haar kapsel veranderd op de dag dat ze opnames had? Dit had aan álle kanten mis kunnen gaan. Wat als Mari zich had verknipt? Dan sta je toch maar mooi voor aap in Wie Van De Drie.

Dit is dus wat Mari bedoelt met het lef van Wendy. “Dat ze me dat liet doen, ook nog op een opnamedag, is natuurlijk een kwestie van vertrouwen. We hebben haar nieuwe kapsel vervolgens op Instagram gezet en er was niet één slechte reactie.”

Spotlights

Geen slechte reacties op de bob van Wendy. Nou, fantastisch. Maar, zo benadrukt Mari: “Belangrijkste was natuurlijk dat Wendy het zelf ook leuk vond.”

Mensen onderschatten vaak het belang van een kapsel, besluit Mari. “Haar máákt je, dus dat is heel belangrijk, zeker voor de dames die in de spotlights staan.”

Bob

De toenmalige bob van Wendy:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk gaf haar kapsel een metamorfose OP EEN OPNAMEDAG. Respect?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen