Harry Mens: ‘Worden kinderen van twee homo’s ook gelijk homo?’

Harry Mens weet zichzelf uitstekend voort te planten, maar verder heeft hij kennelijk niet echt opgelet bij de biologieles. “Jij en je man zijn homo. Zijn je kinderen dan ook van de club?”

Paul de Leeuw en Harry Mens © RTL

Het wordt hoe langer hoe gekker met Harry Mens. Het kan bijna niet anders dan dat de Business Class-presentator gewoon een Martien Meiland-achtige act is. Zijn interviews worden in elk geval met de dag absurdistischer. Een suggestie die hij gisteren deed in zijn talkshow, met Paul de Leeuw tegenover zich, sloeg als een tang op een varken.

Van de club

Harry begon over de kinderen van Paul en hun geaardheid. “Je hebt twee zoons. Hoe oud zijn die inmiddels?”

Paul: “20 en 21.”

Harry: “Je wil er niet zo vaak over praten.”

Paul: “Ik mág er niet meer over praten, want het is hun leven en ze zeggen: je gaat het over ons hebben.”

Harry: “Die twee zoons… Jij met je man zijn allebei homo. Jouw man en jij zijn samen homo en dan wordt de conclusie vaak getrokken als je dan kinderen adopteert of laat geboren worden, dat ze dan ook van de club zijn.”

Bij de kapper

Paul is verbijsterd over deze suggestie dat seksuele geaardheid een soort aangeleerd gedrag is. “Van wie heb jij dat? Van de ChristenUnie?”

Harry: “Ik denk dat dat bij de kapper zo wordt verteld.”

Paul: “Nee, dat is natuurlijk onzin. Je kunt niet mensen homo maken. Ik zal je geruststellen: het is ontzettend gezellig en er komen ook vriendinnen over de vloer. En als ze met een vriendje zouden thuiskomen, zou het ook goed zijn, maar veel leuke meiden komen binnen.”

Harry: “Nou, kijk eens aan.”

Paul: “Albert Verlinde is ook homo, hè?”

Harry: “Ik ben het niet.”

‘Bijna niet echt’

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het geestige televisie, zegt hij in Shownieuws. “Ik vind het leuk. Het klinkt natuurlijk eigenlijk heel erg lomp als je het zo vraagt, maar je ziet wat een leuk antwoord er eigenlijk uit komt van Paul, want hij is volkomen overvallen. Niets voor hem dit.”

Collega René Mioch vindt Harry een onwerkelijke man. “Het is bijna niet echt. Dat vind ik iedere keer. Alsof het een acteur is die dit zo speelt, want het is zó knullig en zó onbeholpen. Ik heb het interview gezien en ik heb Paul nog nooit elke keer zo verwonderd en onzeker gezien over: wat vraag jij me nou allemaal?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen