Tina Nijkamp krijgt pluim van VI: ‘Verstandiger dan Angela de Jong’

Is er al haat en nijd tussen Tina Nijkamp en Angela de Jong? De twee vissen in dezelfde vijver en zijn meer dan ooit elkaars rivalen. En Johan Derksen gooit ondertussen wat olie op het vuur…

Angela de Jong en Tina Nijkamp © RTL

Angela de Jong is niet meer de enige optie in de talkshowrolodex als het gaat om tv-gerelateerde zaken. Vaker en vaker zien we Tina Nijkamp aanschuiven aan televisietafels en nu zij opeens dé tv-columniste van De Telegraaf is geworden, is ze eigenlijk gewoon de rivaal geworden van AD-tijgerhaai Angela. Wanneer volgen de eerste sneren heen en weer?

Concurrentie van Tina

Vandaag Inside-ster Johan Derksen gooit alvast wat olie op het vuur. Hoewel Angela een van de vaste VI-gasten is, deelt hij nu ruimschoots complimenten uit aan Tina. “Die Angela krijgt wel concurrentie van Tina Nijkamp, hè? Ik vind het wel slim van De Telegraaf”, zegt hij in zijn talkshow op SBS 6.

Hij vervolgt: “Kijk, Angela schrijft haar columns, zit gewoon aan de keukentafel en heeft een visie van: dat vind ik leuk en dat niet, en schrijft dat zwart-wit op. Dat is heel prettig leesbaar. En Tina Nijkamp komt uit de tv-wereld en zal een heel andere benadering hebben.”

‘Meer verstand’

Tina was jarenlang de zenderbaas van SBS 6, dus komt echt uit het wereldje. In die zin heeft zij eigenlijk meer verstand van zaken dan Angela, vervolgt Johan. “Die heeft er natuurlijk veel meer verstand van. Angela schrijft op haar onderbuikgevoelens.”

Johan is erg complimenteus over Tina. “Ik vind haar heel duidelijk als het over tv en kijkcijfers gaat. Dan is het heel duidelijk. En als ze het over onze salarissen heeft, zegt ze ook allemaal verstandige dingen.”

Vele malen hoger

Met deze opmerking wijst Johan op de uitspraken van Tina tijdens de meest recente contractonderhandelingen tussen het VI-trio en SBS 6. Ze begon op een gegeven moment te roepen dat de heren 2,5 miljoen euro per jaar zouden moeten krijgen. Per persoon!

“Dat is echt vele malen hoger dan wat we nu hebben”, jammert Wilfred Genee.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Tina Nijkamp eens moet aanschuiven in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen