Gordon is het beu, blokkeert Tina Nijkamp: ‘Hij is echt áltijd boos!’

Gordon is helemaal klaar met de wijze waarop Tina Nijkamp verslag doet van de dagelijkse kijkcijfers. Hij heeft besloten om haar te blokkeren op Instagram. “Hij is echt áltijd boos!”

Gordon en Tina Nijkamp © RTL

Tina Nijkamp, de kijkcijferautoriteit van ons land, meldde vorige week dat Chateau Meiland VIPS een laagterecord had behaald met de aflevering met als hoofdgast Gordon. Dat klopt volledig. Pas een week later, afgelopen maandag, werd dat laagterecord overtroffen. Inclusief uitgesteld kijken is de aflevering met Gordon nog wel steeds de minst bekeken.

Laagterecord

Het zit Gordon overduidelijk niet lekker dat zijn aflevering een laagterecord heeft behaald en dat schuift hij af op de boodschapper van het slechte nieuws: Tina Nijkamp. Hij heeft haar nu – net als Yvonne Coldeweijer – geblokkeerd op Instagram, onthult ze in haar dagelijkse podcast Tina’s TV Update.

Tina: “Gordon was boos op Wilfred Genee en Albert Verlinde omdat zij zijn kijkcijfers belachelijk hadden gemaakt. Nou, het was ook gewoon zo: 704 duizend kijkers lineair was gewoon niet al te best. Dat was toen het laagterecord. Dat is deze week trouwens wel gebroken want de aflevering met Miljuschka en Frank Visser had er nog minder.”

Geblokkeerd

Die aflevering had lineair nog niet eens 700 duizend kijkers. “Dus dat valt dan weer mee voor Gordon”, aldus Tina. “Maar hij was alweer boos en Gordon is natuurlijk altijd boos. Hij was blijkbaar zelfs zó boos dat ik er niks over had geschreven (over de uitgestelde kijkcijfers van zijn aflevering, red.), dat hij me nu ook geblokkeerd heeft op Instagram.”

Wat doet dat met Tina? “Nou, goed, dat doet hij volgens mij met bijna iedereen. Ik kijk daar verder niet van op, maar ik hoop wel voor hem – ook voor die realityserie – dat hij niet alleen maar een boze kant laat zien, want het is wel opvallend hoe vaak hij de laatste tijd boos is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in dit conflict?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen