Hele Humberto-tafel begint te springen, Frits Wester blijft zitten

Frits Wester (61) bleef gisterenavond in de talkshow van Humberto Tan lekker op zijn stoel zitten toen alle andere gasten opveerden om door de studio te springen. Zelfs de 68-jarige Huub Stapel…

Frits Wester en Humberto Tan © RTL

De vrijdaguitzending van Humberto Tan is altijd extra feestelijk en voor serieuze gasten is het risico dan groot dat het allemaal nét iets te frivool wordt. Het overkwam Frits Wester gisterenavond tijdens het slotitem over hiphop. Tafelgast John Williams besloot daar het House of Pain-liedje Jump Around te rappen en op Frits na veerde íedereen op.

Johns song

Hoe kwam dit allemaal tot stond? Humberto tegen het eind van de uitzending: “John, jij hebt een nummer uitgekozen waarvan je zegt: dat is echt mijn song.”

John: “Nou ja, mijn song… Dat zijn er meerdere, maar inderdaad, dit is wel een nummer dat je in de clubs gewoon begon te springen en te doen. Dat was een cross-over, zodat het ook in de Top 40 kwam. Het is echt zo’n epic nummer. Iedereen kent het nog, ook de jongeren van nu, ga ik zomaar stiekem van uit. En daarom heb ik hem uitgekozen.”

Badkamer

Humberto: “Ik moet je eerlijk zeggen: hier heb ik me heel erg op verheugd, want je gaf aan dat je het niet alleen wil laten zien, maar ook wil laten horen. Maar heb je wel eens eerder gezongen of gerapt, John Williams?”

John: “Niet op de Nederlandse televisie. Nee.”

Humberto: “Het gaat dus van de badkamer naar de studio?”

John: “Ja, zoiets! Jullie moeten allemaal meedoen, hè? Wil je nog een aanmoedigingapplaus voor iedereen? Wel meedoen, hè!”

Frits blijft zitten

De oproep van John werd fanatiek beantwoord. Niet alleen Humberto sprong op, maar ook de seniore Huub Stapel en de andere tafelgast Dyantha Brooks. Zij begon op een gegeven moment zelfs opnames te maken met haar iPhone, alsof ze ergens op een braderie stond in plaats van een live-uitzending op televisie.

Frits had als enige absolúút geen zin om te springen op de melodie van Jump Around en bleef gewoon lekker stug aan tafel zitten. Tip voor Humberto? Hang volgende keer de Miljoenennota aan het plafond.

Fragment

John zet Humberto’s studio op zijn kop:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen