Frits Wester begrijpt niet dat mensen meedoen aan B&B Vol Liefde

Frits Wester begrijpt niet dat er mensen zijn die meedoen aan het tv-programma B&B Vol Liefde. Heel erg bizar, vindt de politiek verslaggever, die zelf meedeed aan Expeditie Robinson.

Frits Wester © RTL

Het is ongelooflijk wat de mensen tegenwoordig allemaal doen voor een beetje exposure op televisie, vindt Frits Wester. De RTL Nieuws-journalist, die onlangs meedeed aan De Verraders én Expeditie Robinson, begrijpt bijvoorbeeld niets van de kandidaten in de datingshow B&B Vol Liefde. “Dat vond ik in het begin trouwens niets”, zegt hij in de VARAgids.

‘Waarom?!’

Pas later is Frits dat programma gaan waarderen. “Toen ben ik met jou mee gaan kijken en begon ik het grappig te vinden”, zegt hij tegen zijn vriendin Jeannine. “Al die karakters, al die meningen, de vorm, ik dacht steeds: waarom zou je daaraan meedoen?”

Dan grijpt Jeannine in: “Dat zullen mensen ook over jou gedacht hebben bij Expeditie Robinson.”

Frits: “Dat is absoluut waar.”

Heel gedurfd

Vindt Jeannine ook dat Frits zich een beetje belachelijk heeft gemaakt? “Ik vond jouw deelname aan Expeditie Robinson stoer en behoorlijk gedurfd.”

Frits kijkt er met gemengde gevoelens op terug. “Ik was wel de ouwe lul van 61 tussen al die jongelui van midden twintig. Dat leidde ook tot een conflictje toen ik het had over de TikTok-generatie.”

Psycholoog

En hoe vond hij De Verraders? “Dat was echt een enorme hogedrukpan. Ik zei steeds: ‘Het is maar een spelletje’, maar ik heb er mensen uit zien gaan die eerst drie uur met een psycholoog moest wandelen voor ze naar huis konden rijden. Ik moest daar toch een beetje om lachen. Ik bedoel, het is een spelletje en bij een spelletje valt er weleens iemand af.”

Hij vervolgt: “Bij schaken vallen ook de stukken van het bord. En dan steeds die teksten van: ‘Ik vertrouw je, ja ik vertrouw jou ook. Haha, ik denk dan: maar hoe heet dit spelletje ook alweer?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Frits Wester zichzelf heeft beschadigd met zijn deelname aan Expeditie Robinson?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen