Marc-Marie Huijbregts juicht: ‘Heel blij met Frans Timmermans’

Marc-Marie Huijbregts verzet zich tegen de BN’ers en opiniemakers die zich negatief uitlaten over Frans Timmermans. Hij is juist heel blij met de politicus: “Ik vertrouw hem wel.”

Marc-Marie Huijbregts en Frans Timmermans © RTL, NOS

Het begint er steeds meer op te lijken dat Frans Timmermans de lijsttrekker wordt van de nieuwe combinatiepartij PvdA en GroenLinks, maar ook Prem Radhakishun is nog in de race. Hoewel er dus nog niets zeker is, wordt Frans al volop gebasht in de Nederlandse media. Met name de kritieken van Jeroen Pauw en Fidan Ekiz waren veelbesproken.

‘Ik vertrouw hem’

Marc-Marie Huijbregts vindt dat allemaal heel onterecht. Hij denkt dat Nederland een hele goede heeft aan deze Frans Timmermans, zegt hij in zijn wekelijkse podcast.

De komediant vindt het prettig dat de linkse fusiepartij zoveel ervaring binnenhaalt. “Ik ben heel blij met Frans Timmermans. Ik ben heel blij dat hij terugkomt naar Den Haag. Dat vind ik een heel goed iemand, waarvan ik denk: die vertrouw ik wel.”

‘Ja, dat is waar’

Co-host Isa Hoes denkt dat Marc-Marie dat heel goed ziet. “Ja, dat is wel waar. Hij is wel heel vertrouwenwekkend.”

Marc-Marie: “Wat zo grappig is: hoe meer rechtse partijen daarop… Want ze vinden hem een enórme bedreiging en daarom zijn ze zó bezig om hem te beschadigen, maar hoe meer ze hem beschadigen, hoe meer mensen denken: o, dat is toch echt wel een heel goed alternatief.”

Heel benieuwd

Hoe kijkt Isa daar naar? “Ja, ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren”, analyseert ze.

Marc-Marie: “Ja, ik ook.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen