Khalid Kasem klemgepraat op tv, Nadia Moussaid lijkt gedumpt

Khalid Kasem heeft gisterenavond in de talkshow De Oranjezomer onbedoeld bevestigd dat zijn tv-collega Nadia Moussaid keihard is gedumpt. “Ja, dit betekent dus dat zij niet terugkeert!”

Nadia Moussaid en Khalid Kasem © NPO, SBS

De gewone-mensen-talkshow van Nadia Moussaid was onlangs een flop van jewelste in de vooravond van NPO 1. Ligt het programma, waarin de presentatrice elke dag in een ander roze broekpak onderwerpen behandelt die zestig jaar geleden al zijn afgetikt door Catherine Keyl, al in de graftombes van het Media Park? Het lijkt er wel op…

Heel seizoen lang

Khalid Kasem bevestigde gisterenavond in de talkshow De Oranjezomer dat hij het héle komende tv-seizoen te zien zal zijn met Khalid & Sophie, en dat ze tussendoor dus niet gaan afwisselen met een ander programma.

De presentator: “11 september. Dan zijn we weer terug. We zijn er tot de kerst en sinds kort weten we ook dat we na de kerst, vanaf eind januari, weer terug zijn en dan tot april.”

Nadia-exit

Tafelgast Özcan Akyol begint Khalid vervolgens klem te praten: “Maar dat betekent dat Nadia geschrapt is.”

Khalid: “Zij was afgelopen seizoen ook na ons pas, hè?”

Özcan: “Ja, maar normaal gesproken zit je in zo’n tandem, van drie maanden, drie maanden en drie maanden. Dus als jij een heel seizoen gaat doen, dan betekent dat dat Nadia niet om zeven uur terugkomt.”

Khalid: “Dat weet ik niet zeker.”

Özcan: “Dat weet ik wel zeker, want je zegt net zelf dat je in januari terugkomt.”

Navraag

Hélène Hendriks lachend: “Ja, want jij hebt navraag gedaan!”

Khalid: “Als jij navraag hebt gedaan, is het zo. Ik heb geen navraag gedaan, maar ik weet wel dat wij het afgelopen seizoen ook tot april gemaakt hebben en dat Nadia aansloot op ons.”

Özcan: “Maar dat gaat nu niet gebeuren. Dat weet iedereen. Er is een EK volgend jaar. Dat begint op 14 juni geloof ik. Er is een sportzomer. Als jullie klaar zijn, dan denk ik niet dat Nadia drie weken televisie gaat maken om zeven uur.”

Khalid bevestigt: “Nee, die kans is klein dan.”

Primeur

Özcan: “Dus je hebt een primeur!”

Hélène: “Ja, maar dit is een valletje. Wij wisten het al, dus die gingen we even opzetten!”

Khalid: “Nee, ik wist het echt niet.”

Het AD, dat van alle media in Nederland de meest gerenommeerde mediaredactie heeft, houdt het erop dat Nadia in elk geval voorlópig geen vervolg krijgt in de vooravond van NPO 1. “Of Nadia sowieso een doorstart krijgt, eventueel tijdens een winterbreak, na mei 2024 of op een ander tijdstip, is nog onduidelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een heel tv-seizoen lang Khalid & Sophie: toch een beetje teleurstellend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen