Estavana Polman wijst Rutger Castricum live op tv terecht: ‘Lelijk!’

Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart, heeft Rutger Castricum gisterenavond live in de talkshow De Oranjezomer terechtgewezen. “Dat is een beetje lelijk wat je nu zegt.”

Estavana Polman en Rutger Castricum © SBS 6

Handbalster Estavana Polman is net terug van een drukke televisiereis. Ze is namelijk de nieuwe presentatrice van de tv-show Beter Laat Dan Nooit en daar mocht ze gisterenavond wat over vertellen aan tafel bij De Oranjezomer. Daar zat ze tussen twee heren in: Raymond Mens en Rutger Castricum. Met die laatste kreeg ze het lichtelijk aan de stok.

Beetje lelijk

Rutger maakt op een gegeven moment een lelijke opmerking over vrouwensport en daar moet je bij Estavana natuurlijk niet mee aankomen. De presentator: “Ik heb 25 jaar gevoetbald en ik ben nu 44 en ik vind het nu best wel echt wel lekker om naar vrouwenvoetbal te kijken, omdat ik dan denk: ja, dat kan ik ook. Hahaha. Dat kan ik ook.”

Estavana kan zo’n opmerking als professioneel handbalster niet echt waarderen: “Nou, dat is wel een beetje lelijk wat je nu zegt.”

Lief zijn

Rutger lacht: “Dit hou ik nog bij, zeg maar. Vijf keer overspelen, schot op goal en het is altijd goal. Dat kan ik ook.”

Estavana serieus: “Nee, nu moet je… Nee, nu doe je lelijk. Nu moeten we lief zijn. Nee, want het is wel…”

Rutger: “Ik bedoel, je mag het geloof ik niet meer zeggen in deze tijd, maar ik kan er gewoon ook echt niet naar kijken.”

Estavana: “Dat is toch ook goed? Dan zap je lekker verder, toch?”

‘Ik zap ook!’

Rutger daarop: “Ja, precies. Dat doe ik dan dus ook.”

Estavana vindt het niet kies om zo neerbuigend over vrouwenvoetbal te praten. “Het is wel dezelfde energie, ze trainen wel zoveel. En als jij er niet naar kijkt, ja…”

Rutger: “Dat is ook hartstikke goed, ik vind het ook belangrijk dat het er is en goed dat ze het allemaal doen, alleen ik begrijp wel dat zeven of acht van de tien mensen in Nederland daar niet naar kijkt. Ik snap dat wel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat Estavana Polman haar medegast Rutger Castricum corrigeerde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen