Showmedia balen: geen oorlog tussen Sylvie Meis en Estavana

Het had allemaal zo mooi kunnen zijn voor de showmedia: Sylvie Meis en de nieuwe stiefmoeder van haar kind die rollebollend over straat gaan. Ze vangen echter bot bij haar en Estavana Polman.

Estavana Polman © Shownieuws

Het zag er in juli allemaal nog zo hoopvol uit toen Sylvie’s zoontje Damián verhuisde naar zijn vader in Denemarken: Rafael van der Vaart. De media waren volop vertegenwoordigd bij het moment van overdracht: op beelden was te zien dat Sylvie en haar vriend achter Rafael en Estavana aan liepen. Maar dan wel met vijf meter afstand ertussen.

Roet in het eten

Het was voer voor speculatie in de showrubrieken. Er zou een ijskoude sfeer hangen tussen de twee koppels. Hartstikke sappig allemaal, maar medio november begon Sylvie ineens keihard roet in het eten van de showmedia te gooien. Ze begon uit het niets de loftrompet te steken over Estavana.

Sylvie riep toen in De Telegraaf: “Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend. Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front dan weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding. Het is fijn om te zien dat het zo harmonisch gaat. Dat is een blessing.”

Estavana

Tot overmaat van ramp begint Estavana nu ook allerlei lieve woorden over Sylvie de ether in te slingeren. Anderdaags reageerde ze in Shownieuws op de uitspraken van Sylvie.

Estavana: “Dat is natuurlijk superlief. We hebben goed contact. Ze is laatst nog bij ons geweest en dan heb je het daar wel over. Elke tak is topsport. Wat zij doet is ook topsport. Ik bedoel: altijd maar goed eruitzien en op dieet. Wij moeten natuurlijk spieropbouw doen. Ja, alles is topsport. Het is superlief dat ze dat natuurlijk zegt en we hebben het er wel vaak over, ja.”

Dan toch maar weer kijken of er bij Frank en Rogier nog wat te halen valt.

Interview

Het interview met Estavana Polman in Shownieuws kunt u bekijken op de SBS-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen