Estavana Polman gaat los op Wilfred Genee: ‘Arrogante zak!’

Estavana Polman, de handballende vriendin van Rafael van der Vaart, is gisteren in het programma De Oranjezomer helemaal losgegaan op Wilfred Genee. “Wat een arrogante zak!”, brieste ze.

Wilfred Genee en Estavana Polman © SBS 6

De 28-jarige Estavana Polman bracht gisteren een bezoekje aan het vakantiepark in Otterlo waar de mannen van VI momenteel hun programma maken. Wilfred Genee en zijn collega’s hebben daar tijdens de uitzendperiode ook een eigen huisje. Daardoor kunnen ze wandelend of fietsend naar de studio.

Wilfred rijdt Estavana aan

Echt thuis voelt Wilfred zich niet in Droompark De Zanding. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om zijn dedain te uiten voor mensen die op zo’n soort vakantiepark verblijven. En daar werd ook Estavana slachtoffer van. Zij werd voorafgaand aan de opnames half aangereden door Wilfred, die aanvankelijk gewoon door wilde fietsen. Hij dacht namelijk dat het een gewone vakantieganger was.

Estavana liet tijdens de uitzending haar ongenoegen blijken. “Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd”, begon Wilfred. Zij daarop: “Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij. En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen.”

Arrogante zak

Vervolgens werden backstagebeelden ingestart, waarop te zien is hoe Estavana verhaal komt halen bij Wilfred. Hij: “Hoi. Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?”

Estavana: “Echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.”

Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende.”

Estavana: “Ja dag.”

Wilfred: “Ik keek je nog zo aan zelfs.”

Estavana: “Nee, niet waar, pas veel later.”

‘Dit is gewoon niet waar!’

Wilfred: “Jij stond heel druk te praten met die mensen. Jij stond met allemaal mensen te praten. Ik reed er zo langs en keek je zo aan.”

Estavana: “Nee, hier op televisie! Dit is níet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal.”

Wilfred: “Ik keek je zo aan en dacht: ze herkent me niet dus.”

Hoe gaat het met Estavana?

Eigenlijk zou Estavana momenteel aanwezig zijn bij de Olympische Spelen in Tokio, maar een blessure gooide roet in het eten. Hoe gaat het met haar? “Het gaat wel goed. Nou ja, goed. Ik ben drie weken geleden geopereerd en het gaat allemaal niet zo snel als ik had gehoopt, maar het gaat op zich redelijk. Ik ga er weer voor.”

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Als ik de foto’s voorbij zie komen met de olympische ringen. Maar op een gegeven moment zet je er een soort van streep doorheen, van: het is niet anders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen