‘Slim: Estavana Polman maakt niet dezelfde fout als Rob Kemps’

Het is verstandig dat Estavana Polman niet dezelfde fout maakt als Rob Kemps nu zij hem opvolgt als de volgende grote ‘nieuwe aanwinst’ van SBS 6, stelt tv-deskundige Rob Goossens.

Rob Kemps en Estavana Polman © RTL, SBS

Rob Kemps was eventjes dé grote belofte van SBS 6. Met de nadruk op eventjes. Tegenwoordig wordt hij door veel mensen uitgekotst omdat hij zijn gezin met jonge kindjes in de steek heeft gelaten en zijn nieuwe romance wel héél uitgebreid etaleert op de socials. Door naar de volgende poging: Estavana Polman.

Niet net als Rob

De kans dat de vriendin van Rafael van der Vaart gaat slagen is een stuk groter. Estavana heeft de gunfactor én krijgt een programma waarin ze zichzelf kan zijn: Beter Laat Dan Nooit.

Het is goed dat ze kiest voor een locatieprogramma als presentatiedebuut, stelt tv-kenner Rob Goossens. “Ik vind het helemaal terecht dat ze dit met haar proberen en ik vind ook dat als je met een nieuwe presentator iets gaat doen, dan moet je niet meteen een studioprogramma nemen. Wat ze met Rob Kemps hebben gedaan: meteen The Wheel.”

Collega Luuk Ikink beaamt in de BLVD Podcast: “Veel te groot, te moeilijk.”

‘Het is reality’

Precies, zegt Rob. “Het mooie van zo’n programma als Beter Laat Dan Nooit… Je gaat dus met een groep op reis. Het is in feite reality, want je bent gewoon de hele dag aan het opnemen en aan het eind van de dag kijk je wat er in je net is blijven hangen. Maar dat betekent dus ook dat een presentator gewoon een beetje kan groeien, een keer een fout kan maken.”

Luuk: “Jezelf kun je echt zijn.”

Rob: “Inderdaad, omdat je toch de hele dag bezig bent, heeft het geen zin om een soort van typetje te worden. Dus het beste dat je kunt doen is gewoon jezelf zijn. En we hebben al op televisie gezien dat zij ontzettend leuk is.”

Leuk mens

Luuk gunt Estavana het succes. “Ja, wij spreken haar met Boulevard ook altijd heel graag, omdat ze altijd wel iets leuks zegt, iets grappigs over Rafael. Iedereen denkt bij haar altijd: wat een leuke vrouw, gezellig. Ja, ik ben het helemaal met je eens. Volgens mij is dit een perfect programma voor haar als debuut.”

“Ik denk dat je er gewoon altijd goed uit komt. Dat zag je bij al die andere deelnemers en de presentatrices ook. Die kwamen er ook allemaal goed uit. Het is gewoon een sympathiek leuk programma ook.”

Ranking the Stars

De BN’ers die meedoen aan Beter Laat Dan Nooit zijn Ad Visser, Edwin Rutten, Frits Barend en Henny Huisman. “Het is natuurlijk bij zo’n programma, net zoals bij Ranking the Stars… Op het moment dat je voor Ranking the Stars wordt gevraagd, dan is dat niet per se een eer”, zegt Rob.

Hij besluit: “Dan zit er immers waarschijnlijk een bepaald randje aan waarvan ze denken van: oké, daar kun je echt lekker op afzeiken. Hier weet je: er moet toch iets van vergane glorie om je heen hangen, want anders ben je niet geschikt voor het programma.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Beter Laat Dan Nooit kent tot nu toe drie presentatrices. Wie vindt u het sympathiekst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen