Angela de Jong: ‘Sneu als je met Henny Huisman op reis moet’

Angela de Jong leeft mee met Estavana Polman, omdat zij als nieuwe presentatrice van Beter Laat Dan Nooit op reis moet met onder anderen Henny Huisman. “Dat is wel een beetje sneu.”

Angela de Jong en Henny Huisman © NPO, SBS

De tv-show Beter Laat Dan Nooit, waarin bejaarde BN’er-mannen op reis gaan met een jonge griet, verhuist van RTL 4 naar SBS 6 met Estavana Polman als nieuwe presentatrice. De vier deelnemende sterren zijn Ad Visser, Edwin Rutten, Frits Barend en Henny Huisman. Dat is prima te doen, denkt Angela de Jong. Op Henny na…

‘Beetje sneu’

Angela vindt het vreselijk voor Estavana dat ze straks op reis moet met Henny. “Ik vind het wel een beetje sneu als je ziet met wie ze op reis moet. Dat vind ik iets minder leuk”, zegt ze in de AD Mediapodcast.

Wat vindt ze er dan van? “Ja, van dat hele rijtje vind ik Edwin Rutten wel echt een lieve man, geloof ik. En Frits Barend, die vind ik ook nog wel aardig. Maar Henny Huisman, dat je daarmee op pad moet, man…”

Uit beeld duwen

Het is echt geen doen om met zo’n figuur als Henny op reis te gaan, denkt Angela. “Je bent volgens mij alleen maar bezig om Henny de hele tijd uit beeld te duwen omdat hij weer voor de camera staat en even iets moet zeggen en denkt: ik ben nu weer in beeld, dus ik ga nu weer mijn kans grijpen.”

Collega Marcus den Blanken: “Maar ik denk dat zij daar goed mee kan omgaan. Dat zij dat ook gewoon kan benoemen. En dat vind ik dan wel weer een spannende combinatie.”

Presentator Manuel Venderbos: “Ja: ‘Hou eens even op.’ Dat hoor ik haar wel zeggen.”

Niet meer zo leuk

Angela denkt dat het best wat kan worden, maar heeft ook haar twijfels. “Wat ik wel ook vond: het tweede seizoen van Beter Later Nooit, met Katja natuurlijk, was al niet meer zo leuk. Ik bedoel: ze weten wat het effect was en is, en dan wordt daar heel erg op geacteerd voor de camera.”

Dan gaat iedereen een rol spelen, aldus de AD-tijgerhaai. “Nou, dat ga je natuurlijk nu ook krijgen, want ze moeten natuurlijk het succes evenaren van die vorige. Ik ben er niet helemaal gerust op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen