Estavana Polman wekt irritatie: ‘Ze liegt gewoon, dit is níet netjes’

Estavana Polman, de geliefde van Rafael van der Vaart, zorgt voor flink wat ergernis bij de mediaredactie van het AD. “Het is een leuke, sportieve vrouw, maar dit is niet netjes van haar.”

Estavana Polman © SBS 6

SBS 6 zet een opvallende naam op de presentatie van Beter Laat Dan Nooit: niemand minder dan Estavana Polman. Mediajournalist Dennis Jansen van het AD zat haar al op de hielen. Hij had reeds opgevangen dat zij het programma zou gaan presenteren, maar ving bot toen hij de bekende handbalster daar een paar weken geleden over benaderde.

Niet zo netjes

Het zit hem niet lekker, onthult AD Mediapodcast-presentator Manuel Venderbos. “Ook dat had Dennis eigenlijk al aan het juiste eind, want hij belde me vanmorgen nog: ‘Kan je misschien nog even zeggen dat ik haar op 25 mei heb gebeld en ze het toen ontkende?'”, zegt hij in de nieuwste aflevering.

Collega Marcus den Blanken begrijpt de ergernis. “Ja, dat vind ik niet zo netjes van haar, want ik vind het een hele leuke, sportieve vrouw. Maar dit vond ik niet zo sportief van d’r.”

‘Ontkennen is liegen’

Tv-sterren mogen vaak nog niks zeggen over nieuwe tv-programma’s, omdat dat dan het pr-beleid van de zender in de war schopt. “Als het is afgesproken dat ze dan nog niks zegt, wat moet je dan zeggen?”, vraagt Manuel zich af.

Marcus: “Van: ‘Ja, over dit soort dingen, daar zeg ik even niks over.’ Maar ontkennen is liegen.”

Manuel: “Ja, maar het is een leugentje om bestwil.”

Hoe zou Angela de Jong dit oplossen? “‘Daar moet je niet voor bij mij zijn, Dennis’, zou ik dan zeggen.”

Marcus: “Ja, precies. Je kan er een beetje omheen lullen.”

Angela: “Dan zegt ze niks en dan weet hij het toch, zeg maar.”

Fan van Estavana

Overigens kan Estavana wel een potje breken bij Angela. “Ik vind haar wel heel leuk. Ik heb ooit één keer met haar bij Jinek gezeten. Nou, echt, ze is zo gek als een deur. Op een heel leuke manier.”

Ze besluit: “Dus laat haar maar dat programma presenteren. Dat kan echt heel leuk worden.”

De deelnemers aan het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit, dat voorheen te zien was bij RTL 4, zijn Ad Visser, Edwin Rutten, Frits Barend en Henny Huisman.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u de irritatie over Estavana Polman?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen