Estavana Polman zou ook hebben gelachen om kaarsverhaal VI

Estavana Polman zou waarschijnlijk ook hebben gelachen om het kaarsverhaal van Johan Derksen als ze in die bewuste uitzending van Vandaag Inside had gezeten. “Dan ga je ook lachen.”

Estavana Polman © SBS 6

Johan Derksen kreeg het hele land over zich heen na zijn veelbesproken kaarsverhaal, maar ook meelachers René van der Gijp en Steven Brunswijk kregen kritiek. Voor Steven was het extra zuur: hij zat voor het eerst aan tafel bij VI en kreeg direct een hele shitstorm over zich heen. Twee dagen later distantieerde hij zich van VI in de talkshow Op1.

Estavana reageert

Maar wat als Estavana Polman op de plek van Steven had gezeten? “Ik was wel blij dat ik niet in die uitzending zat moet ik eerlijk zeggen”, geeft ze toe in de online rubriek In De Wandelgangen.

Zij zou ook hebben gelachen, denkt Estavana. “Ja, luister: als René gaat lachen, dan lach je ook mee. Dan denk je ook: wat voor idioot verhaal is dit! Dan ga je ook lachen. Niet omdat hij iets support of wat dan ook. Dat geloof ik niet. Dat geloof ik echt niet.”

‘Vervelend voor Steven’

Wat vindt ze ervan dat Steven zoveel kritiek kreeg? “Het is wel vervelend voor die jongen natuurlijk. Dat heeft hij zo absoluut niet bedoeld. Ik ben blij dat ik er niet zat.”

Johan verdiende natuurlijk wel wat tegenspraak, aldus Estavana. “Op dat moment, je moet ook eerlijk zeggen… Als hij zo’n verhaal vertelt denk je ook: wat een idioot verhaal, wat zeg je nou, wat een lijpo, doe normaal joh, oude viespeuk!”

‘Johan is Johan’

Estavana neemt Johan niets meer kwalijk. “Nou ja, weet je, Johan is Johan. Ik snap Johan ook. Als iemand tegen je zegt: ‘Ja, excuses!!!’, dan gaat hij er natuurlijk tegenaan schoppen.”

Ze besluit: “Maar uiteindelijk op zijn manier heeft hij gewoon excuses aangeboden en heeft hij gewoon gezegd dat het zijn schuld is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het imago van Johan Derksen structureel schade heeft opgelopen van de kaarsrel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen