Marc van der Linden wordt he-le-maal gek van Yvonne: ‘F*ck you!’

Marc van der Linden laat zich wederom he-le-maal opnaaien door Yvonne Coldeweijer. Hij is opnieuw boos over juice die ze heeft verspreid en begint nu zelfs te schelden: “F*ck you!

Yvonne Coldeweijer en Marc van der Linden © RTL

De afgelopen jaren is Marc van der Linden behoorlijk afgegleden. Er zijn pikante filmpjes van hem opgedoken, er liggen heftige maar geloofwaardige roddels over hem op straat en begin vorig jaar zat hij een nacht in de cel. De royaltykenner wordt behoorlijk gespaard door de reguliere showmedia, maar Yvonne Coldeweijer doet daar niet aan mee.

Marc haalt uit

Marc trekt dan ook behoorlijk de aandacht. Zo begon hij afgelopen weekend in een Instagram-post uit het niets zijn oud-opdrachtgevers te bashen. Eerst gaat het over het herstel van zijn herseninfarct vorig jaar: “Het was geen gemakkelijke tijd, maar dankzij hulp van familie, echte vrienden, kan ik stellen dat ik me elke dag beter voel!”

Dan: “Helaas leer je ook de slechte kant van mensen kennen zoals bijvoorbeeld oud-collega’s en het soort dat zich als vriend(in) voortdeed, maar het tegenovergestelde bleek te zijn. Ik zou er een boek over kunnen schrijven!”

Negativiteit

Na zijn aanhouding door de politie werd Marc ontslagen door de Weekend en afgelopen mei raakte hij ook zijn functie als hoofdredacteur van het blad Royalty kwijt.

Marc stelt nu dat de ‘negativiteit van onder andere Royalty, Annemarie van Heertum en Audax (de uitgever van Royalty en Weekend, red.) alleen maar inspirerend heeft gewerkt’.

“Dank ook aan de steun van de de medewerkers van Royalty die besloten met mij mee te gaan in een nieuw project, zodat Royalty nu door anderhalve man en een paardenkop wordt gemaakt! En dat is te zien!”

‘Niet echt netjes’

Yvonne Coldeweijer vindt dit heel naar van Marc. Hij is in zijn werk voor die bladen gewoon enorm tekortschoten, aldus de juicekoningin. “Hij wilde niet eerlijk zijn tegenover hen dat het hem waarschijnlijk door zijn herseninfarct niet meer lukte om te schrijven”, zegt ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “In plaats daarvan liet hij hen aan hun lot over en zij moesten er alles aan doen om te zorgen dat duizenden abonnees wel op tijd hun blad ontvingen. Wat moesten ze anders doen? Niet echt netjes om ze zo publiek aan de schandpaal te nagelen.”

Marc reageert

Daar reageert Marc nu woest op. “Geluksmoment: als onbezoldigd beroepsleugenaar en de verder totaal mislukte Yvonne Coldmeijer gaat vertellen wat ‘netjes’ is en, tevens, haar bron verraadt door te herhalen wat die bron, ten onrechte en aantoonbaar onjuist, over je beweert!”

“Nu de feiten: ondanks een herseninfarct zat ik in het ziekenhuis alweer te werken, tot verbijstering van de artsen en het verplegend personeel, en is er niet één nummer door mij te laat naar de drukker gegaan of verschenen.”

Eruit werken

Wat was er volgens Marc dan wel aan de hand? “Het was ‘alleskunner’ Annemarie van Heertum die mijn ziekte gebruikte om samen met Hans Jacobs van Royal Blog de kans te grijpen om mij eruit te werken, ondanks het feit dat ik voor beiden op moeilijke momenten in hun leven (huwelijkscrisis en geldproblemen) altijd voor ze klaar heb gestaan!”

Hij sluit af met een boodschap aan Yvonne door zijn Insta-story te voorzien van wat achtergrondmuziek: “F*ck you. F*ck you very very much.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Marc van der Linden nog aannemen als u een royaltykenner zocht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen