Evert Santegoeds vindt advocaat Nicol Kremers belust op aandacht

Evert Santegoeds, sinds kort de nieuwe kapitein van Peter Gillis’ pr-boot, haalt uit naar de advocaat van diens ex-vriendin Nicol Kremers. Hij is volgens de Privé-baas belust op aandacht.

Evert Santegoeds, Peter Gillis en Sébas Diekstra © RTL, SBS

Na een lange periode waarin Evert Santegoeds onophoudelijk Peter Gillis bashte en zelfs pleitte voor zijn ontslag bij SBS 6, is de Privé-baas onlangs vlák voor de start van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa omgekeerd als een blad aan de boom. Op de dag van de première pakte zijn blad Privé zelfs groot uit met Peters nieuwe liefde.

Groot pr-offensief

Everts primeur was onderdeel van een enorm pr-offensief om Peters imago op te poetsen; zo kwamen zijn collega’s van Shownieuws ook nog met een groot interview met het nieuwe liefdeskoppeltje. Ligt het er allemaal niet héél dik bovenop dat dit gewoon een opdracht is van de grote baas John de Mol?

Volgens Evert heeft hij het gewoon ‘uitgepraat’ met Peter; niets meer en niets minder. “Ik kende hem niet, maar ik heb hem nu in levende lijve ontmoet en ik ben zelf Brabander en dat klikt op zich wel”, verdedigde hij zich. “We hadden een leuke middag daar, koffie gedronken.”

Nicol doet aangifte

Inmiddels staat de positie van Peter als realityster van SBS 6 meer en meer onder druk nu zijn ex-geliefde Nicol Kremers heeft besloten om alsnog aangifte te doen van mishandeling. Peter wordt daar al voor vervolgd, omdat agenten die getuige waren van de nasleep aangifte hebben gedaan. Nicol durfde dat eerder niet omdat ze van hem afhankelijk was.

Nu die afhankelijkheidsrelatie is weggevallen, wil Nicol alsnog gerechtigheid. Ze heeft daarvoor Talpa’s worst nightmare ingeschakeld: Sébas Diekstra, die tevens de slachtoffers van The Voice of Holland bijstaat.

Wat vindt Peter?

Wat vindt Peter daarvan? Zijn nieuwe mediabestie Evert weet het natuurlijk. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Peter wist nog van niks dat hij haar ging bijstaan als advocaat. Hij is vastbesloten er een grote zaak van te maken en zegt dat hij een lading bewijsstukken en verklaringen zal overleggen bij die aangifte.”

Hij vervolgt: “Er is maar van één zaak sprake die in augustus behandeld gaat worden voor de rechter, maar volgens Diekstra en Nicolleke is er veel meer gebeurd. Daar gaan we de komende dagen, in elk geval weken, wel meer van horen neem ik aan.”

Wanhoopsdaad

Zijn co-host Jordi Versteegden maakt zich enige zorgen om Nicol. “Ik weet niet hoe het met jou zit, maar elke keer dat ik haar dan voorbij zie komen op Instagram met die pikante foto’s die ook op OnlyFans staan, dan denk ik toch: het zal toch geen wanhoopsdaad zijn, hè, dat zit dit nu doet?”

Hij doelt hier niet op de aangifte van Nicol, maar op haar pikante OnlyFans-avontuur: “Met alles wat er gebeurd is. Dat hoop ik gewoon niet. Dat het wel goed met haar gaat. Hoe gaat het nu met Nicol?”

Belust op aandacht

Evert daarop: “Nee, daar zal Diekstra mee moeten komen met die verklaring daarover en dat gaat hij ongetwijfeld doen de komende dagen, want deze advocaat houdt wel van een beetje publiciteit, heb ik het idee.”

Ah, van een blauw oog naar een lading tegenbewijzen en een aandachtsbeluste advocaat: het zwartmaken is begonnen. O nee, die aftrap was natuurlijk al verzorgd door Bram Moszkowicz

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds basht advocaat Nicol Kremers. Is hier de kapitein van Peter Gillis' pr-boot aan het werk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen