Bobbi Eden is goed klaar met Peter Gillis: ‘Opzouten met die gast!’

Bobbi Eden begrijpt er he-le-maal niets van dat John de Mol zijn macht inzet om Peter Gillis koste wat kost in het zadel te houden. “Opzouten met die gast!”, roept de sensuele filmster.

Peter Gillis en Bobbi Eden © Wessel de Groot, Instagram

De meeste sterren zwijgen uit angst voor de macht van John de Mol, met name die van SBS 6, maar achter de schermen wordt wel degelijk schande gesproken over het feit dat hij Peter Gillis zo in het zadel houdt. Iedereen weet dat deze man bad news is, maar de lijn van de Talpa-persafdeling is dat al het gedoe aan zijn adres ‘privékwesties’ zijn.

Aangifte tegen Peter

John heeft een heel circus opgetuigd om het imago van Peter op te poetsen – zelfs Evert Santegoeds is na een koffietje met Peter 180 graden gedraaid, zó doorzichtig – maar steeds meer mensen vinden dat de vakantieparkschurk gewoon van de buis moet. Zéker nu zijn ex-vriendin Nicol Kremers alsnog aangifte gaat doen van mishandeling.

Nicol heeft Talpa’s worst nightmare ingeschakeld als haar raadsman: Sébas Diekstra, die ook slachtoffers van The Voice of Holland bijstaat. “We kunnen bevestigen dat Nicol nog aangifte zal doen van de feiten waarvan zij slachtoffer is geworden”, zegt haar manager.

‘Opzouten met die gast!’

De sterren van Shownieuws, Airen Mylene en Evert voorop, zijn flink aan het Gillis-knuffelen geslagen, maar hun collega Patty Brard kan héél slecht tegen mannen met losse handjes en steunt Nicol. En dat is best ongemakkelijk: Patty heeft het aan Evert en zijn man te danken dat haar relatie met haar dochter is hersteld, maar staat nu lijnrecht tegenover hem.

Bobbi Eden staat ook aan de goede kant van de lijn. Zij spreekt zich in Story fel uit tegen Peter: “Ja. Waar menigeen gecanceld wordt, mag deze meneer rustig zijn vriendin verbouwen en vrolijk doorgaan. Opzouten met die gast.”

Verbintenis opschorten

SBS 6 kan een voorbeeld nemen aan het beleid van RTL 4, vindt oud-politicus Henk Krol. Die zender besloot om Danny de Munk even in de pauzekamer te zetten tot er meer duidelijkheid was over de beschuldigingen aan zijn adres en heeft hem daarna weer omarmd. Daar had Danny zelf ook alle begrip voor.

Henk zegt, ook in de Story: “Ik zou de verbintenis opschorten totdat er een uitspraak van de rechter is.”

‘Gewoon van de buis’

Volgens theaterproducent Hans Cornelissen moet die hele Peter Gillis gewoon van de buis, ongeacht wat de rechter oordeelt. “Ja. Ik vind de man te oninteressant en verwerpelijk om er überhaupt energie in te steken.”

De meningen van de andere leden van het Story-prominentenpanel, waaronder Ans Markus, Saskia & Serge en Marijke Helwegen, leest u in de nieuwste editie van het showblad.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen