Liz Snoijink wil niets weten van Frans Bauer: ‘Dat hou ik graag zo’

Liz Snoijink zit absoluut niet te wachten op een terugkeer van de reallifesoap De Bauers. De actrice heeft daar echt nog nooit naar gekeken. “En dat wil ik graag zo houden”, sneert ze.

Frans Bauer en Liz Snoijink © RTL

Het begint er steeds meer op te lijken dat Frans Bauer weer een nieuwe reallifesoap gaat maken, ondanks de bezwaren van zijn jongste zoon. De volkszanger zei in de talkshow van Renze Klamer dat er nog niets zeker is, maar volgens Yvonne Coldeweijer is dat niet helemaal waar. Zij stelt dat die soap er gewoon gaat komen.

Heel veel geld

Yvonne meent dat er allang getekend is. “Er wordt een hoop in het midden gelaten door onze Frans, maar ik heb begrepen van een spion dat er vorige maand al wel degelijk contracten zijn getekend voor een nieuwe seizoen van de Bauers. Ondanks hun zijn jongste zoon eigenlijk niet wil”, schrijft ze op haar juicekanaal.

De juicediva, die vanochtend bekendmaakte dat ze zwanger is, vervolgt: “Wellicht zijn deze contracten alleen nog met een productiemaatschappij en zijn ze nog aan het shoppen bij zenders, maar dat deze soap er gaat komen is bijna 100 procent zeker. Ik weet ook zeker dat ze overal voor heel veel geld terecht kunnen.”

Liz wil niet

De bekende actrice Liz Snoijink zit er in elk geval niet op te wachten. Als lid van het Story-prominentenpanel spreekt ze zich fel uit tegen een terugkeer: “Nee. Ik leef kennelijk op een andere planeet. Ik wist niet van het bestaan af en dat wil ik graag zo houden.”

Zo, dat is kort maar krachtig. En Liz blijkt niet het enige lid van dit panel dat zich tegen een vervolg uitspreekt. Zo zegt zanger Ben Cramer: “Nee. Ik gun het hem, maar een zenderbaas zou wellicht beter voor een andere populaire artiest kunnen kiezen, die nog geen realitysoap heeft gehad.”

Is dit een open sollicitatie?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frans Bauer: nieuwe soap of oude herinneringen koesteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen