Peter Gillis denkt niet dat SBS 6 hem over twee weken ontslaat

Peter Gillis denkt niet dat SBS 6 hem over twee weken ontslaat, zoals de biograaf van de Meilandjes beweert. “John de Mol is echt heel stellig hierin”, aldus de realityster.

Peter Gillis © RTL

De geruchten dat John de Mol nu toch echt klaar is met Peter Gillis zwellen aan, maar volgens Johan Derksen wil hij geen gezichtsverlies lijden en zoekt hij naar een gegronde reden om hem de laan uit te sturen. Immers: als Johnny de Mol tijdens een onderzoek gewoon op zender mag blijven, dan mag de rest dat natuurlijk ook.

Peter van de buis?

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, heeft nu sterk het vermoeden dat het boek van Peters ex-geliefde Nicol Kremers de aanleiding gaat zijn om hem alsnog de laan uit te sturen. “Wedden dat Talpa Massa is Kassa half november van de buis haalt vanwege dat boek?”, schrijft hij.

Nou, daar gelooft Peter zelf dus niks van. “John de Mol is heel stellig erin: ‘Peter, hè, zolang als je niet veroordeeld bent, gaan we gewoon lekker door’”, zegt hij voor de camera van RTL Boulevard.

Alle kritiek

Wat vindt Peter van de toenemende druk om hem van de buis te halen? “Alle kritiek… Ja, Petertje leest het allemaal niet, dus ik vind het allemaal prima wat mensen allemaal schrijven. Ik weet zelf het beste hoe het allemaal zit en daar hou ik m’n eigen gewoon aan vast.”

Peter lijkt desondanks toch wel wat nerveus over dat boek van Nicol. Hij probeert via een kort geding inzage te krijgen in de inhoud. “Dat zie ik met vertrouwen tegemoet, dus eh, we hebben samen een vaststellingsovereenkomst, dus ehh… Maar laat ik er maar niet op vooruit lopen.”

Van tevoren lezen

Het is volgens Peter belangrijk dat hij voor publicatie dat boek van Nicol te zien krijgt. “Ze hebben me geleerd dat als er een boek wordt uitgebracht dat ook over Peter gaat, dat ik het recht heb om het van tevoren te lezen.”

Hij besluit: “Nou, dat zegt mijn advocaat, maar ik krijg niks te zien, dus dat gaan we via een kort geding proberen toch af te dwingen. Dat ik toch dingen ga lezen, zodat er geen leugens in staan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Peter Gillis sowieso niet heel erg 2020?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen