Duncan Laurence, vriend én hond geparodieerd in Even Tot Hier

Duncan Laurence, zijn vriend én hun hondje zijn geparodieerd in de televisiehit Even Tot Hier. “Heb je het gezien? Hij heeft een heel creative team opgebouwd: zijn vriend en zijn hondje!”

Duncan Laurence en Jordan Garfield © NPO

De zelfverklaarde superster Duncan Laurence hangt bij veel mensen de keel uit, omdat hij vier jaar na het winnen van het Eurovisie Songfestival compleet is veranderd. Hij rent met grote zonnebrillen langs cameraploegen die hem wat willen vragen, loopt alleen nog maar in zwarte gewaden rond en maskeert dat hij compleet heeft gefaald als mentor.

Creative team

Duncan werd gisteren behoorlijk op de hak genomen in de tv-hit Even Tot Hier. “Het is bijna net zo irritant als de uitspraak van Duncan, die alleen nog maar zo kan praten”, aldus Niels van der Laan met een Amerikaans accent. “Dat is nu zijn uitspraak geworden, want hij heeft een Amerikaanse vriend en dan ga je zelf ook gewoon anders praten.”

De komediant vindt dat Duncan het echt heel slecht gedaan heeft als mentor van Mia & Dion. Cynisch: “Coaches zijn, weten we inmiddels, écht heel belangrijk. Het kan niet zonder Duncan (zet Amerikaans accent op, red.) en z’n creative team.”

Klein hondje

Jeroen: “Nee, heb je het gezien? Hij had een heel creative team opgebouwd!”

Niels: “Ja, hij had z’n vriend en hij had z’n hondje!”

Ah, een artistieke alliantie met je lover en je huisdier. En niemand zag aankomen dat het mis zou gaan? Jeroen: “Er is maar één ding lulliger dan twee mannen met een klein hondje.”

Niels: “En dat is twee mannen met een klein pianootje.”

Dan komen ze met een, letterlijk en figuurlijk, vals liedje over Duncan. Even later wordt het nóg leuker, als de heren in de huid kruipen van Duncans ‘creative team’.

Fragment

Parodie op Duncans team:

Liedje

En het liedje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Duncan Laurence beter even een mediapauze kan inlassen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen