Duncan Laurence bijt van zich af: ‘Telegraaf kan me niets schelen!’

Duncan Laurence bijt behoorlijk van zich af na de media-ophef over zijn korte optreden in Paradiso, waar hij onaangekondigd zou zijn vertrokken. “De Telegraaf kan me niks schelen!”

Duncan Laurence © RTL

De 29-jarige Duncan Laurence stond een maand geleden in Paradiso, maar zorgde voor flink wat ophef door vrij vroeg van het podium te vertrekken en geen afscheid te nemen van zijn bezoekers; plots was de zanger weg. De Telegraaf begon vervolgens te speculeren over de reden, waarna de zanger een woedend relaas hield over de media.

Paar liedjes erbij

Duncan trok zich wel wat aan van de kritiek, want hij bood zijn excuses aan en gaf aan zijn concerten te verlengen. Hoe kijkt de zanger hier een maand later op terug? RTL Boulevard had hem gisteren voor de camera.

Hij vertelt dat hij sorry heeft gezegd tegen zijn fans, maar absolúút niet tegen de media. “Er zijn zóveel artiesten die 70 of 75 minuten op het podium staan… De Telegraaf kan me niets schelen, sorry Telegraaf, maar mijn fans… Als die het zeggen, ja natuurlijk, dan gooi ik er twee of drie liedjes bij.”

Veel onbegrip

Het klopt volgens Duncan dat hij een wat moeizame relatie heeft met de media. “Bij mij zit er heel veel onbegrip soms. Ja, ik snap dat het misschien abrupt was, maar moeten we nou zó hard ertegenin gaan? Het creëerde voor mij gewoon een heel onveilig gevoel en het voelde een beetje als een soort van aanval die misschien niet nodig was.”

Hij besluit: “Soms doet het wel iets, dat je denkt van: oké, kijk een beetje uit met wanneer je een stap te ver gaat, wanneer je misschien iemand zijn mentale gezondheid op dat moment aan het aanvallen bent.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Duncan Laurence is de zoveelste BN'er die ruzie maakt met de media. Onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen