Duncan Laurence wil dat Daniëlle Oerlemans zijn woonkamer inricht

Duncan Laurence nodigt Daniëlle Oerlemans uit om zijn woonkamer in te richten als hij is verhuisd naar Los Angeles. De retorische vraag is: zit zij daar überhaupt op te wachten?

Duncan Laurence en Daniëlle Oerlemans © NPO

Het ego van Duncan Laurence is vollédig ontploft na het winnen van het Eurovisie Songfestival. Op een gegeven moment eiste hij zelfs dat de Nederlandse media hem voortaan in het Engels zouden benaderen. Waarom? Omdat dat meer international is en zijn vriendje (die altijd dat hondje in z’n hand heeft) het dan ook zou kunnen verstaan.

Naar Amerika

Duncan wil graag doorbreken in Amerika en daarom willen ze na twee jaar verhuizen uit Stockholm. “We gaan Zweden verlaten. Al snel ook. Binnenkort gaan we alles inpakken en vertrekken we naar Amerika. In Los Angeles willen we op zoek naar een huis waar we de komende jaren gaan wonen.”

Hij vervolgt in de Story: “Het is het land waar Jordan vandaan komt en waar we elkaar hebben ontmoet. Voordat er kinderen komen, willen we daar muziek schrijven. Velen zien dat toch als de plek waar de tofste muziek vandaan komt. Dat wil ik ook gaan ervaren. Maar dan moet je er gaan wonen.”

Daniëlle bellen

Duncan wil nu contact opnemen met Daniëlle Oerlemans, wier man Reinout Oerlemans honderden miljoenen euro’s waard is. Zelf heeft ze bijgedragen aan het familiefortuin met haar oog voor interieur; ze verkochten hun kapitale villa in Bel Air voor maar liefst 60 miljoen euro aan de zanger van The Weeknd, vooral omdat zij het zo smaakvol had ingericht.

Hoe dan ook: Duncan denkt dat Daniëlle er ook wel behoefte aan heeft om straks zijn woonkamertje in te richten. “Ik heb gehoord dat zij geweldig is op het gebied van huizen inrichten. Omdat we er toch en paar jaar gaan wonen, wil ik een mooie inrichting die echt bij ons past. Wellicht kan Danielle ons daarbij helpen.”

Ook in A’dam

Overigens houdt Duncan ook zijn appartement in Amsterdam aan. “Voor wanneer ik hier ga optreden. Maar het idee is dat we de meeste tijd in Los Angeles zullen zijn.”

“Maar eerst gaan we een paar jaar besteden aan het schrijven en opnemen van muziek. In Amerika. Zweden was heerlijk en in Amsterdam voel ik me ook goed. Maar Los Angeles wordt de komende jaren ons thuis.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Daniëlle Oerlemans überhaupt geïnteresseerd is in het aanbod van Duncan Laurence?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen