Bastiaan Ragas: ‘Duncan Laurence als Songfestival-host? Nee!’

Bastiaan Ragas ziet niets in het plan om Duncan Laurence in te zetten als presentator van het Eurovisie Songfestival, mocht het liedjesfestijn naar ons land komen. “Nee!”

Duncan Laurence en Bastiaan Ragas © NPO, SBS

De Nederlandse inzending Joost Klein doet het goed bij de bookmakers, dus het is niet compleet uitgesloten dat hij dit jaar het Eurovisie Songfestival wint. Als dat gebeurt, dan komt het liedjesfestijn wederom naar ons land. Halen we Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit dan van stal? Of zetten we oud-winnaar Duncan Laurence in?

Duncan als host?

Als het aan Duncan ligt, dan vragen ze hem. “Ik hoop dat hij wint en het songfestival terugbrengt naar Nederland. Als dat gebeurt, meld ik me aan als presentator”, zegt hij in het AD. Dan met een grijns: “Kan ik dat zogenaamde Engelse accent van mij een keertje goed gebruiken, en ik spreek ook nog een klein woordje Frans.”

Duncan heeft wel vertrouwen in Joost. “We kennen elkaar al best lang, we stonden ooit samen op hetzelfde evenement. Joost is heel goed in de omgang met media en social media, dat zal sterk in zijn voordeel werken.”

Bastiaan kritisch

Bastiaan Ragas, de man van Tooske Ragas, vindt het leuk dat Duncan het ’te gek’ zou vinden om het Songfestival te presenteren, maar denkt dat we hem maar beter niet moeten vragen. “Ja, dat zou na het debacle van vorig jaar inderdaad wel gek zijn inderdaad…”, sneert hij op X.

Het is ongelooflijk dat Duncan hiermee komt, zegt Bastiaan. “How can I make this about me!

Zwak broedertje

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het eveneens een onzalig plan. Hij laat zich net wat harder uit dan Bastiaan en roept: “De zelfoverschatting van dit zwakke broedertje. Heerlijk.”

De kans dat Duncan wordt geselecteerd is overigens heel klein, omdat hij bekendstaat om zijn paniekaanvallen en terugtrekkende bewegingen op het allerlaatste moment.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen