‘Bas Smit en Nicolette van Dam echt rázend als je ze tegenspreekt’

Bas Smit en Nicolette van Dam hangen op ‘Insta’ altijd het vrolijke influencerskoppeltje uit, maar achter de schermen worden ze volgens Mark Koster ‘razend’ bij een zuchtje tegenspraak.

Bas Smit en Nicolette van Dam © NPO

Het grote publiek heeft er geen idee van, maar bij de showmedia is alom bekend welke sterren wel en welke absoluut níet tegen kritiek kunnen. Volgens mediajournalist Mark Koster horen Bas Smit en Nicolette van Dam in elk geval bij het laatste kamp. “Als je ze tegenspreekt, dan worden ze er rázend van. Ze kunnen er niet tegen.”

Boze Bas

Mark doet deze uitspraak in De Juice Show, zijn vermakelijke podcast met Yvonne Coldeweijer. Daarin suggereerde hij eerder al eens dat Bas zijn koppositie in een of ander influencerslijstje zou hebben gekocht. Volgens Yvonne was de overjarige influencer daar wóest over. “Hij was witheet. Hij was echt f*cking kwaad daarover.”

Gelukkig kan zijn liefje Nicolette naar eigen zeggen beter tegen kritiek dan hij, want momenteel wordt zíj onder vuur genomen. De actrice is in de beruchte podcast De Shitshow neergezet als iemand die haar relativeringsvermogen volledig kwijt is. Ze doet namelijk vrij dramatisch over haar gescheurde kruisband.

‘Doet er niet toe!’

Daar is Mark het volledig mee eens. “Stéphanie Hoogenberk heeft in De Shitshow waanzinnig lekker uitgehaald naar de vrouw die wij deze week nomineren voor de slotrubriek Je Doet Er Niet Toe. Nu ga ik zuchten: Nicolette van Dam.”

Yvonne, ook zuchtend: “O, het wordt me allemaal te veel.”

Mark: “De Amsterdam-Zuid-prinses die haar enkel brak terwijl ze aan het skiën was.”

Yvonne: “Vreselijk.”

Aanstellerij

Mark vindt dat Stéphanie helemaal gelijk heeft met haar Nicolette-rant. “Als alle mensen die hun enkel breken zich zo aanstellen als deze vrouw… Zucht. Weet je? Het is toch ongekend. Ze zit in die wereld met die Bas, die vriend van haar, en niemand spreekt deze mensen tegen.”

Yvonne: “Behalve Stéphanie dus. Maar wij ook wel toch?”

Mark: “Daarom nomineer ik haar voor de rubriek Je Doet Er Niet Toe. Nicolette, kap ermee.”

Yvonne: “Een beetje relativeren, want er zijn mensen die wel wat ergere dingen hebben meegemaakt dan een gebroken enkel.”

‘Ze is heel eng’

Yvonne deelt op haar juicekanaal ook nog een flinke sneer van een spion aan het adres van Nicolette: “Zij is echt heeeeel eng! Te arrogant om aan te kijken. Ik gaf haar een compliment over haar jurkje en vroeg waar die van was. Zegt ze: ‘Is al oud’, en draait d’r kop weg en loopt weg. (…) Madame bleef bij iedereen weg.”

En is er eigenlijk nog juice over Bas? De juicekoningin: “Meest gestelde vraag elke dag. Mensen zijn obsessed met juice over Bas Smit. Ik denk omdat het leventje met Nicolette zo ‘perfect’ lijkt. Er gaan altijd verhalen over BN’ers rond maar heb over Bas nog geen concreet verhaal gehoord. Alleen vaag.”

“Van Nicolette weet ik wel dat ze jaren geleden is vreemdgegaan met Memphis. Maar dit weet Bas zelf ook. 😂”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bas Smit en Nicolette van Dam alleen maar ja-knikkers om zich heen verzamelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen