Boezemvriend Bas Smit en Nicolette in opspraak: ‘Er liggen tapes’

Wie hadden er allemaal een band met kindermisbruiker Jeffrey Epstein? Er komen steeds meer namen naar boven, waaronder die van een bestie van Bas Smit en Nicolette van Dam.

Bas Smit en Nicolette van Dam met Richard Branson © Instagram

Er zouden door Jeffrey Epstein ook stiekem sekstapes zijn gemaakt van de Britse prins Andrew (63), de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton (77) en de Britse zakenman Richard Branson (73), zo blijkt volgens het AD uit de laatste rechtbankdocumenten die zijn vrijgegeven. Richard Branson is een bestie van Bas Smit en Nicolette van Dam.

Bestie van Bas

Bas en Nicolette lopen altijd verschrikkelijk te koop met hun vriendschap met Richard. Als ze weer eens op zijn privé-eiland zijn, dan voelen ze zich ontzettend jetset en pakken ze er heel groot mee uit. Ze vieren daar altijd van die malle themafeestjes, maar wat voor feestjes vierde Richard als hij niet op zijn eiland was?

Volgens de documenten waar het AD over schrijft wordt Richard nu dus in verband gebracht met de steenrijke pedofiel Jeffrey Epstein. “Ook de naam van Donald Trump wordt nu genoemd in combinatie met seksuele handelingen met minderjarigen.”

Gefilmd door Epstein

Wat zou Richard dan hebben gedaan? “In het nieuwe document dat werd vrijgegeven, valt te lezen dat getuige Sarah Ransome zegt dat de drie gefilmd werden door Epstein. Ransome zegt zelf slachtoffer te zijn geweest van de pedofiele Amerikaanse financier”, is te lezen in de krant.

De gezichten van Clinton, prins Andrew en Branson zouden duidelijk in beeld zijn tijdens de geslachtsgemeenschap. “Godzijdank is mijn vriendin erin geslaagd om wat beelden van de gefilmde sekstapes te bemachtigen. Frustrerend genoeg was Epstein op geen van de beelden te zien, zo slim was hij wel.”

Verrassende naam

Bridget Maasland had niet verwacht dat de naam van de Bas-en-Nicolette-bestie Richard Branson uit die documenten naar voren zou komen. “Een verrassende naam, vond ik. Had ik helemaal niet zien aankomen”, zegt ze in de BLVD Podcast.

Collega Rob Goossens: “Die heeft ook zijn eigen eiland, dat ik ook denk van: waarom dit soort dingen op het eiland van anderen doen?”

Bridget: “Op een ander eiland. Blijf lekker op je eigen eiland! Maar waar ik vooral mee bezig ben, is het visuele aspect. Krijgen wij misschien ooit die tapes te zien en wil ik dit überhaupt op mijn netvlies?”

Helemaal gek

Dat is ‘een hele goede vraag’, aldus Rob. Bill Clinton zal ook peentjes zweten, denkt hij. “Ik denk dat die man helemaal gek wordt van alleen al het idee dat er misschien iets is opgenomen, dat hij liever niet de wereld in wil hebben.”

Bridget: “De dame in kwestie die hiermee komt, met deze aantijgingen, die is al eerder in het nieuws geweest, toen heeft ze het weer teruggetrokken of ingetrokken en nu komt ze er weer mee. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze bedreiging heeft gehad of dat ze niet durfde.”

Dure advocaten

Rob denkt dat dit soort mensen ook gewoon niet durven praten. “Ja, of bespeeld. Ik bedoel: er zijn nogal grote machtige mannen bij betrokken. Ik denk wel dat als je dat soort dingen zegt, dat je dan een paar briefjes van hele dure advocaten krijgt, dus dat moeten we meewegen.”

Richard zelf ontkent alles; Bas en Nicolette hebben nog niet gereageerd op de aantijgingen aan het adres van hun goede vriend. De grote vraag is: zullen ze in de toekomst nog steeds zo te koop lopen met bezoekjes aan zijn privé-eiland?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jeffrey Epstein zou tapes hebben gemaakt met daarop bekende vrienden. Zit er nog een hoop in de doofpot?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen