Bas Smit niet op juicekanaal Yvonne Coldeweijer: ‘Geen bewijs’

Bas Smit hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken dat hij op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer belandt. Ze heeft namelijk geen belastend materiaal over hem. “Een vaag gerucht is niet genoeg.”

Bas Smit, Nicolette van Dam en Yvonne Coldeweijer © RTL

Er is in het verleden wel eens een juicekanaal geweest dat aandacht heeft besteed aan Bas Smit, maar de story over hem werd toentertijd snel verwijderd, vermoedelijk na een reprimande. De laatste tijd heeft de man van Nicolette van Dam eigenlijk alleen last van RoddelPraat-ster Dennis Schouten, die continu roept dat Bas stiekem in de kast zit.

Geen bewijs

Juicegrootheid Yvonne Coldeweijer laat weten dat er over Bas geen belastend materiaal op de plank ligt. “Ik heb toch zó vaak vragen in mijn dm over Bas Smit…”, zegt ze in haar besloten juicekanaal. “Ik zeg je eerlijk: als ik een concreet verhaal heb over iemand, een onderbouwd iets, bewijs…”

Ze vervolgt: “Het hoeft niet altijd bewijs te zijn, maar het moet op z’n minst een anekdote zijn. Als ik dat niet heb kan ik niet gaan posten: ‘Bas Smit gaat vreemd’, zonder dat ik iets weet.”

Vaag gerucht

Yvonne ziet op dit moment niet genoeg aanleiding om de schijnwerpers te richten op Bas. “Heel veel mensen vragen ernaar of horen daar wat over, maar ik heb gewoon nooit een verhaal. Ja, sorry, voor mijn gevoel… Ik vind het dan niet voldoende om dat als statement te brengen. Slechts een vaag gerucht vind ik onvoldoende.”

Wél heeft Yvonne juice over Nicolette, de vrouw van Bas. De actrice zou ‘een aantal jaar geleden’ een affaire hebben gehad met niemand minder dan Memphis Depay.

Spionnenchat

De nieuwe spionnenlegervideo van Yvonne, waarin ze het naast Nicolette ook over Gillis-boksbal Nicol Kremers en Volkskrant-columnist Sander Schimmelpenninck heeft, is alleen beschikbaar voor abonnees.

Lid worden van Yvonne’s besloten juicekanaal kan via Petje.af.

Instagram

Bas en Nicolette zijn momenteel alweer op hun achttiende buitenlandse reis van het jaar:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen