Setlistsaboteur Bas Smit reageert op woede-explosie André Hazes jr.

Bas Smit heeft zich de woede op de hals gehaald van André Hazes jr., omdat de schreeuwende influencer met zijn setlist heeft gerommeld. De man van Nicolette van Dam reageert bij Shownieuws…

André Hazes jr. en Bas Smit © RTL, SBS

Het is misschien wel het meest pijnlijke optreden dat André Hazes jr. ooit heeft gegeven: zijn optreden bij het Amsterdamse Zomer-concert, een evenement van het Amsterdamse influencerkoppeltje Bas Smit en Nicolette van Dam. Die twee zijn niet bepaald talenten als het gaat om organisatie, en ook bij dat concert gaat er ieder jaar wel wat mis.

Enorme deuk

André Hazes jr. is daar afgelopen zomer slachtoffer van geworden: hij werd door Bas’ team míddenin zijn optreden afgekapt. Alle lichten gingen uit en de mensen werden naar buiten gestuurd. Het gerucht ging al dat André lááiend was op Bas en afgelopen weekend bevestigde hij dat in zijn docu. “Ik wilde gewoon iemand op z’n bek slaan.”

Privé-baas Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws: “Bas Smit en hij waren altijd de beste vrienden, maar uit de docusoap blijkt nou eventjes dat die vriendschap een enorme deuk heeft opgelopen.”

Voor lul staan

Evert begrijpt wel dat André flink boos was op Bas. “Er ging van alles fout met die organisatie, want midden tijdens een optreden van André Hazes werden de stoppen eruit getrokken en moest het concert stoppen.”

Hij vervolgt: “André vond het heel erg tegenvallen van nota bene zijn vriend Bas Smit dat hij daar op dat podium voor lul stond en in de docusoap steekt hij die woede niet onder stoelen of banken.”

Weer vriendjes

Bas heeft nu gereageerd, vertelt Evert. “Het is een paar maanden geleden natuurlijk, het was zomer. Eigenlijk was het binnen een dag uitgesproken volgens Bas.”

Hoe is de verstandhouding inmiddels tussen beide heren? Bas stelt dat er helemaal niets aan de hand is. “Ze zijn inderdaad weer vriendjes en hij kon inderdaad aankondigen dat André er gewoon weer bij is in 2024.”

BN’er-fotograaf William Rutten met een knipoog naar Bas’ organisatietalent: “Niet meer als laatste, denk ik?”

Als laatste?

Als laatste artiest in het rijtje loop je bij Bas immers de kans om bruut afgekapt te worden. De herrieschoppende Insta-veertiger heeft een talent voor het creëren van onvergetelijke fiasco’s.

André zal het concert dus absoluut niet meer willen afsluiten. Evert: “Dat denk ik ook niet!”

William: “Hahahaha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen