Nicolette van Dam kan wél tegen kritiek: ‘Ik lig onder vergrootglas’

Waar Bas Smit volgens critici niet kan omgaan met kritiek, is zijn vrouw Nicolette van Dam daar een stuk beter in. Ze vertelt daar helemaal geen moeite mee te hebben. “Dat hoort erbij!”

Nicolette van Dam en Bas Smit © Telegraaf, YouTube

Het is volgens Privé-sterjournalist Jan Uriot evident dat het incasseringsvermogen van Bas Smit niet heel erg groot is. Hij raakte vlak voor de jaarwisseling nog flink geïrriteerd voor de camera van De Telegraaf en is volgens Yvonne Coldeweijer ‘witheet, echt f*cking kwaad‘ geworden na een plaagstoot van mediajournalist Mark Koster.

‘Dat hoort erbij’

Gelukkig is het incasseringsvermogen van zijn vrouw Nicolette van Dam wél op orde. Ze wordt ernaar gevraagd in de Weekend. “Bas en jij liggen tegenwoordig onder een enorm groot vergrootglas. Hoe ga je om met de kritiek die jullie krijgen?”, aldus de journaliste.

Nicolette reageert daar heel erg sportief op. “Dat hoort erbij. Je weet: als je iets doet en je wordt bekend, dan lig je onder een vergrootglas. Ik was achttien toen ik hier voor het eerst in Pathé Tuschinski stond, dat is nu 20 jaar geleden. Dus op een gegeven moment weet je: dat hoort erbij.”

‘Alles loopt door’

Het lijkt erop dat Nicolette er erg nuchter in staat. Ze lijkt zich te realiseren dat hoge bomen nou eenmaal veel wind vangen. Ze concentreert zich liever op de dingen die wél leuk zijn. Zo is het vanavond weer weekend, maar: “Eigenlijk loopt alles bij ons altijd door qua werk. Sowieso op vrijdagavond en in het weekend in de brasserie.”

Als Bas en Nicolette op zaterdag wat tijd voor zichzelf hebben, dan gaan ze ”s ochtends boodschappen doen en lekkere dingen in huis halen voor het weekend’. “Als Bas en ik niet hoeven te werken op zaterdagavond hebben we altijd toastjesavond, met een lekker wijntje. Dan zitten we op de grond, rond de kleine tafel.”

Instagram

Nicolette met haar influencerman:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen