Yvon Jaspers niet op matje bij KRO-NCRV na laten huilen boer

Yvon Jaspers hoeft niet op het matje te komen bij KRO-NCRV omdat ze een boer heeft laten huilen in Boer Zoekt Vrouw. Haar gemene houding is voor de omroep geen reden voor een gesprek.

Yvon Jaspers en Haico © KRO-NCRV

De kijkers van Boer Zoekt Vrouw waren zondagavond verbijsterd over hoe Yvon Jaspers de ‘naar liefde hunkerende’ boer Haico voorstelde. Een paar minuten lang ontpopte zich opeens tot een soort ‘boerenbully‘. Haar vraagstelling over zijn eenzame liefdesleven was heel erg gemeen of op z’n minst zwaar ongevoelig.

‘Hoe oud ben jij?’

Yvon was die arme boer echt he-le-maal aan het doorzagen. Het was voor haar niet genoeg om te weten dat hij nog nooit een romance heeft gehad. “Nog niet een week?”, vroeg ze daarom. Om vervolgens door te pakken met: “Hoe oud ben jij?”

Die boer trok het niet meer en liep huilend weg. Wat is dit voor een agrarische martelgang? “Veel mensen waren heel boos. Het was echt een pijnlijk moment en dat zijn de mensen niet zo gewend van de anders zo lieve, ideale schoondochter Yvon Jaspers”, zegt showkenner Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

‘Beetje lullig’

Bart merkt dat de nieuwe Yvon Jaspers niet bij iedereen in de smaak valt. “Mensen moesten eraan wennen en heel veel critici vallen over haar heen.”

Collega Frits Huffnagel begrijpt dat wel. “Het is ook wel een beetje lullig, toch? Ze wist dat allemaal al.”

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw barst pas echt los in september. Bart: “Dus nou ja, ik ben benieuwd wat Yvon nog meer te vragen heeft.”

Op het matje?

Moet Yvon in de tussentijd nog op het matje komen bij Boer Zoekt Vrouw-omroep KRO-NCRV? Een woordvoerder van die club laat weten dat er geen sprake is van onvrede over Yvons gedrag.

De persvoorlichter stelt dat er niets aan de hand is: “In Boer Zoekt Vrouw volgen we boeren in hun zoektocht naar de liefde. Ze hebben één wens: het vinden van een maatje voor het leven. Boer Zoekt Vrouw is een liefdesprogramma en daarin stellen we al 13 seizoenen boeren persoonlijke vragen over hun liefdesleven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verwijt u Yvon Jaspers sensatiezucht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen