André Hazes jr. aait Rachel tijdens comeback: ‘Geen ruzie ofzo’

André Hazes jr. heeft gisterenavond tijdens zijn grote comeback kort gekrabbeld aan het hoofd van Rachel Hazes. Het is volgens hem een teken van vrede. “Ik heb geen gezeik met mijn moeder, hè?”

André Hazes jr. © Reality FBI, SBS 6

Na een periode van geruchten bevestigde Rachel Hazes begin januari dat er sprake is van verstoord contact met haar zoon André Hazes jr. Ze ontkende dat dat iets te maken had met het uitlekken van zijn brief aan Sarah van Soelen. “Dat komt door een voorval dat zich enkele weken voor het lek heeft voorgedaan.”

Charmeoffensief

Het contact tussen André en Rachel is nog altijd niet optimaal. Haar vertrouweling Guido den Aantrekker zei een kleine maand geleden nog dat hij vindt dat André er meer voor zijn moeder moet zijn nu ze zo onder vuur ligt. Rachel wordt verweten een graaier te zijn nu ze door dochter Roxeanne is ontmaskerd als nep-erfgenaam.

Het gerucht dat André zich na de huidige concertserie van Holland Zingt Hazes voegt bij de juridische strijd van zijn zus is volgens Guido’s blad Story onzin. Het tijdschrift rept deze week over een verzoening tussen moeder en zoon. Het is niet duidelijk of dat authentiek is of onderdeel van Rachels ingezette charmeoffensief.

Krabbel op hoofd

Feit is dat André gisteren tijdens zijn grote comeback bij Holland Zingt Hazes even kort krabbelde aan het hoofd van Rachel toen hij al zingend langs haar liep. “Misschien een kleine verzoening”, merkt het juicekanaal Reality FBI op.

André heeft na het concert aan Shownieuws laten weten dat er echter helemaal geen sprake is van ruzie. “Ik heb mijn moeder bij de repetitiedag gezien en ook gewoon hier. Ik heb geen gezeik met mijn moeder, hè?”

Afstand nemen

Wat is er dan aan de hand? “Het is gewoon dat we een beetje afstand van elkaar hebben genomen, wat misschien heel gezond is op deze leeftijd, maar ik heb geen ruzie ofzo. Er hangt geen ongemakkelijke sfeer hier en voor de oplettende kijker, want ik liep langs d’r in de zaal, dan geef ik ook gewoon een aai over de bol, weet je wel”, aldus André.

De volkszanger is helemaal klaar met gedoe. “Ik heb helemaal geen zin in gezeik, met niemand meer. Ik heb het ook niet meer met mezelf, het is goed zo.”

Mosterd na kroket

Het is goed mogelijk dat André en Rachel door hun team zijn gewaarschuwd dat de uit de hand gelopen familievete impact heeft op hun inkomsten en dat ze daarom voor het publieke oog weer toenadering zoeken.

Van de week plaatste Rachel al een filmpje waarop ze kroketten uitdeelt aan het team van Holland Zingt Hazes, maar ook dat is volgens Privé-baas Evert Santegoeds geregisseerd. “God, daar is over nagedacht, zeg. Wel twee maanden te laat natuurlijk. Het is een beetje mosterd na de kroketten. Het is wel sneu dat ze daar nú pas de humor van inziet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. krabbelt aan Rachels hoofd: spontaan moment of geregisseerd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen