André Hazes jr. spaart Rachel, maar waarom? ‘Ze chanteert hem…’

Het lijkt erop dat André Hazes jr. zijn omstreden moeder Rachel Hazes nog steeds enigszins spaart in de media. Waar komt die terughoudendheid vandaan? “Ze chanteert hem ergens mee.”

Rachel Hazes en André Hazes jr. © RTL

André Hazes jr. is na jaren eindelijk weer herenigd met zijn zus Roxeanne Hazes. Als ze hem nodig heeft, dan sluit hij zelfs niet uit dat hij zich zal voegen bij haar erfeniszaak tegen hun dubieuze moeder Rachel Hazes. Vooralsnog staat de zanger daar echter buiten, benadrukt hij. Waarom stelt André zich ondanks toch nog steeds zo terughoudend op?

‘André durft niet’

Het is volgens Yvonne Coldeweijer duidelijk dat Rox nog niet echt op haar broer kan bouwen. “Nee, daar kan je helemaal niet van op aan. Daar kan je niet op rekenen, op die jongen. Daar kan je niet op rekenen”, zegt de sapkoningin in haar onderhoudende podcast De Juice Show.

“Je kan je eigen broer wel lief vinden en het fijn vinden dat hij zich aansluit en openbaar nu iets meer durft te zeggen en er iets meer voor durft uit te komen dat hij je kant kiest, maar zelfs terwijl hij weet dat heel Nederland daar achter zal staan, is hij zó geïndoctrineerd door zijn moeder dat hij dat gewoon bijna niet durft.”

‘Ze chanteert hem’

Hoezo dan niet? Rachel chanteert hem, meent Yvonne. “Ik denk dat Rachel is holding something against him ofzo. Ik denk altijd zo in een soort romantisch beeld dat zij hem chanteert met: anders ga ik vertellen wie jouw echte vader is. Dat zit dan in mijn hoofd, want ik ben heel soap-dramaturgisch onderlegd. Ik denk dat dat dan een verhaal lijkt.”

Co-host Mark Koster: “Het is eigenlijk nog nooit weersproken toch? Dit is een groot mysterie hè?’

Marco Eijk

Er gaat al lange tijd het gerucht dat drugshandelaar Marco Eijk zijn echte vader is. “Ik denk inderdaad dat zijn vader niet André Hazes senior is. Ja, Marco Eijk. Dat was eigenlijk de liefde van Rachel in die tijd. Dus ja. I don’t know. Maar goed, dat zou wel verklaren waarom hij zo terughoudend is in het openbaar zich scharen bij Roxeanne.”

Er circuleren op internet fotootjes van de treffende gelijkenissen tussen André jr. en Marco. Mark: “Dit is vaker gezegd, maar hij heeft er nog nooit tegen geprotesteerd, terwijl hij altijd heel erg snel is met van: ‘Dat klopt niet en dit en dat.'”

Vermoedens

Niet per se veelzeggend, meent Yvonne. “Nee, daar kan je niks uit afleiden. Misschien weet hij het zelf ook niet. Dat kan, hè? Ik denk dat hij wel vermoedens heeft en dat Rachel dit wel eens bij hem heeft gedropt om hem onzeker te maken, maar misschien weten ze het niet. Of misschien weet hij het wel. I don’t know.”

Mark besluit: “Overigens even voor de luisteraar: deze man is vermoord.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen