André Hazes jr. laat Rachel in de steek: ‘Ik verwacht meer van hem’

Het lijkt erop dat André Hazes jr. echt héél erg klaar is met zijn moeder. Zelfs nu Rachel er vanwege de negatieve media-aandacht finaal doorheen zit, geeft hij niet thuis. “Ik verwacht meer van hem.”

André Hazes jr. en Rachel Hazes © RTL, SBS

André Hazes jr. en Rachel Hazes liggen al een tijdje met elkaar overhoop. Hun ruzie werd in november onthuld door Yvonne Coldeweijer, die toen meldde dat hij boos zou zijn omdat ze zijn break-upletter aan Sarah van Soelen zou hebben gelekt. Volgens Rachel is dat niet waar en heeft haar onmin met André een andere reden.

Veracht en bespot

Het is voor Rachel pijnlijk dat ze juist nu overhoop ligt met haar beide kinderen. Ze zit er namelijk volledig doorheen door de negatieve media-aandacht die ze krijgt vanwege de erfeniszaak. “Ik word publiekelijk veracht, bespot en ronduit uitgelachen. Ik vraag mii af of men zich realiseert wat hiervan de impact is”, schreef ze gisteren.

Story-baas Guido den Aantrekker, die heel dik is met Rachel, maakt zich zorgen. Hij zegt in Shownieuws: “Ik ken Rachel goed genoeg om te weten dat voordat zij zo’n post schrijft, het haar heel erg hoog zit. Ik maak me wel zorgen.”

Waar is André?

Guido vindt dat André meer moet doen om zijn moeder te steunen. “Ik weet dat er genoeg vrienden zijn rondom Rachel die haar heel veel steun geven en misschien verwacht ik ook van André wel wat meer op dit vlak. Die distantieert zich daar een beetje van.”

Hij vreest het ergste. “Ik maak me zorgen, omdat natuurlijk bekend is dat Rachel wel vaker in moeilijk vaarwater is gekomen zelf. Je moet dit ook allemaal maar doorstaan, hè?”

Robot Hazes

Rachel heeft ook gevoelens, aldus Guido. “Mensen hebben het idee dat Rachel degene is die iedereen maar voor de rechter sleept. Zij komt op voor dingen die niet kloppen. Dat doet ze nu ook weer. Dat maakt iemand natuurlijk niet een robot of machine.”

Hij besluit: “Ik ken ze allemaal heel goed, ook Roxeanne. Zij is ook een lieverd. Ik hoop echt – en ik denk ook dat het gaat gebeuren, maar de Hazesjes hebben daar tijd voor nodig – dat ze alledrie, zónder dat er iemand bij is of weer zo’n advocaat die denkt er even een lekker centje aan te verdienen, weer bij elkaar komen.”

Instagram

André is drukker met zijn nieuwe huis dan met zijn moeder die zegt niet meer te kunnen slapen:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen