Rachel Hazes-kamp rept over verzoening met André: ‘Er is steun’

De Story, het roddelblad dat zeer nauwe banden onderhoudt met Rachel Hazes, stelt dat zij en haar zoon André Hazes jr. weer nader tot elkaar zijn gekomen. “Door de erfenisruzie met Roxeanne.”

André en Rachel Hazes © RTL, SBS

Er is al enkele maanden sprake van onmin tussen André Hazes jr. en Rachel Hazes. Hij zou zelfs serieus hebben overwogen om zijn deelname aan de concertserie Holland Zingt Hazes, die komend weekend begint, te annuleren. Daar is Rachel namelijk de kassajuffrouw van en ze meldt zich te pas en te onpas bij de voorbereidingen.

Verzoening?

André en Rachel waren maandag allebei aanwezig bij de repetities en het aansluitende persmoment, maar gaven daar beiden – tot ergernis van de pers – geen interviews. Volgens critici sluit André zich na de concertserie alsnog aan bij de juridische strijd die zijn zus Roxeanne voert tegen hun moeder, die is ontmaskerd als neperfgenaam.

De Story, ook wel bekend als de Rachel-bode, stelt echter dat daar geen sprake van is. Er zou zelfs sprake zijn van een verzoening tussen moeder en zoon. “Inmiddels hebben de twee elkaar alweer een paar keer gezien”, meldt het showblad vandaag.

Podiumvrees

De comeback van André is aanstaande en hij heeft Rachel vanwege zijn podiumvrees gewoon hard nodig, meent Story. “Dan voelt het ’t meest vertrouwd als zijn moeder in de buurt is”, klinkt het.

Maar dit is volgens het blad niet de reden van hun vermeende verzoening. Dat zou Rachels erfenisruzie met Rox zijn. “Een rechtszaak waarvan André niets wilde weten. (…) Daarmee liet hij indirect weten partij te kiezen voor zijn moeder.”

Steun

De Story doet dus alsof alles weer pais en vree is tussen André en Rachel. “De steun van André moet veel voor Rachel betekenen. Dat haar zoon in haar gelooft, is voor Rachel onbetaalbaar.”

Een paar weken geleden liet Story-baas Guido den Aantrekker nog weten teleurgesteld te zijn in André. “Ik weet dat er genoeg vrienden zijn rondom Rachel die haar heel veel steun geven en misschien verwacht ik ook van André wel wat meer op dit vlak. Die distantieert zich daar een beetje van.”

Playback

Volgens Yvonne Coldeweijer speelt André’s podiumvrees hem nog steeds parten. Ze plaatste gisteren op haar juicekanaal:

Story

De nieuwe Story ligt vanaf vandaag in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het Rachel Hazes-kamp rept over een verzoening met André. Geloofwaardig of wishful thinking?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen