Johnny de Mol: ‘Willeke had geen makkelijk jaar met mijn gezeik’

Johnny de Mol heeft gisteren in zijn talkshow kort gereageerd op de 78ste verjaardag van zijn beroemde moeder Willeke Alberti. “Ze heeft geen makkelijk jaartje gehad met al het gezeik dat ik had.”

Willeke Alberti en Johnny de Mol © SBS 6

Ze is gisteren alweer 78 jaar geworden: zangeres Willeke Alberti, ex-vrouw van John de Mol en moeder van drie kinderen, waaronder Johnny de Mol. Het werd gisteren in zijn talkshow HLF8 ter sprake gebracht door tafelgast Frits Huffnagel. “Hé, maar veel belangrijker: gefeliciteerd. Met je moeder! De echte koningin!”

Swingende Willeke

Johnny: “Zo, daar maak je een statement! Nou, ik moet zeggen: ze is 78 geworden vandaag.”

Medegast Natasja Froger: “En zo lief: ze heeft op haar verjaardag gezongen voor alle lieve mensen en kinderen van Het Vergeten Kind. Dat was echt fantastisch.”

Johnny: “Ja, en daar staat ze gewoon te swingen. Ze heeft geen makkelijk jaartje gehad met al het gezeik dat ik had, maar nog belangrijker een dochter die ziek is: Daniëlle, die aan het vechten is voor haar leven. We hopen op een wondertje, dus respect voor haar hoe ze dat allemaal nog bolwerkt en overal staat te knallen.”

Gay queen

Frits grappend vanuit zijn roze achtergrond: “Het is ook fijn dat je haar met ons allemaal deelt.”

Johnny: “Ja, de gay queen noemen ze haar, hè?”

Frits: “Ja, ik heb haar regelmatig mogen aankondigen natuurlijk en dan zeg ik altijd: ‘Als je geboren wordt, heb je een moeder, en als je uit de kast komt, krijg je er één bij. En dat is Willeke Alberti!’ Nou, dan ben jij nooit uit de kast gekomen, maar jij had haar al.”

Johnny: “Als zij de gay queen is, dan ben ik de gay prince!”

Fragment

De ‘highlights’ van de HLF8 van gisteren:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol als gayprins. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen