Johnny de Mol krijgt dringend advies: ‘Draag lichtblauw shirt op tv’

Johnny de Mol krijgt het dringende advies van tv-professor Tina Nijkamp om in het volgende seizoen van De Kwis met Ballen een lichtblauw, unisex shirt te dragen. “Dat is veel beter.”

Johnny de Mol © SBS 6

Wie dacht dat Tina Nijkamp alleen verstand heeft van kijkcijfers, heeft het mis. Sterker nog: dit is gewoon Maik de Boer zonder ringbaard. De SKO-fluisteraar legt vandaag haarfijn uit waarom Johnny de Mol de plank misslaat met het bloemetjesoverhemd dat hij momenteel draagt in zijn veel bekeken tv-show De Kwis met Ballen.

Lichtblauw shirt

Waar Angela de Jong eerder al riep dat dat overhemd woonwagenkamp-vibes heeft, krijgen we nu van Tina te horen dat zo’n shirt veel te veel inhoud van de ehh… inhoud. “Dit is een schreeuwerige groen-rode blouse. Het leidt nu echt af, na al die weken hetzelfde shirt. Als kijker wil je nu bijna zeggen: vergeet de blouse aub niet in de wasmachine te doen.”

Johnny draagt in elke aflevering hetzelfde overhemd, zodat de afleveringen makkelijker door elkaar heen te monteren zijn. Welk kledingadvies zou Tina de presentator geven? “Tip voor zijn stylist: bij de volgende reeks zou ik ik een lichtblauw uni shirt uitkiezen”, zegt ze op haar analysekanaal.

Te Land, Ter Zee

Nu we Johnny elke week zo in de weer zien met mensen die in het water vallen: zou hij niet een geschikte kandidaat zijn voor de onvermijdelijke revival van Te Land, Ter Zee en in de Lucht? De wekelijkse serie compilaties van deze vroegere hitshow doet het momenteel erg goed op de zaterdagavond van NPO 1.

Tina denkt eigenlijk aan iemand anders. “Nu ook deze tweede aflevering zo goed heeft gescoord, kan het niet anders: ofwel SBS 6 of RTL 4 gaat dit format kopen. Eindelijk dan weer een programma voor Rob Kemps (SBS 6) of gaat het naar RTL 4 met bijvoorbeeld Edson da Graça of Buddy Vedder?”

Of toch Joling?

Rob, Edson of Buddy? Vergeet Tina hier niet iemand? “De meest geschikte presentator voor een nieuwe reeks Te Land, Ter Zee en in de Lucht zou natuurlijk Gerard Joling zijn. Kijkcijfersucces gegarandeerd, dan weet je zeker dat het minimaal 1,5 miljoen kijkers heeft.”

Wie het in elk geval niet moet doen? Het mislukte SBS 6-talent Kalvijn.”Hij heeft twee programma’s gepresenteerd en alle twee een talentenjacht en alle twee een flop. Pijnlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol voortaan met een lichtblauw shirt op tv?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen