Kalvijn nú al gedumpt door SBS 6? ‘Ingeruild voor Johnny de Mol!’

Het lijkt erop dat Kalvijn al na twee flops gedumpt wordt door SBS 6, want hij is van de presentatie van het nieuwe programma Ranking the Talent afgehaald. Dat gaat Johnny de Mol nu doen…

Kalvijn en Johnny de Mol © William Rutten

Na het floppen van de programma’s Avastars en The Talent Scouts lijkt het SBS 6-avontuur van Kalvijn alweer voorbij. Hij werd in januari aangekondigd als presentator van het nieuwe programma Ranking the Talent, maar vandaag heeft het tv-station bekendgemaakt dat er uiteindelijk toch is gekozen voor Johnny de Mol.

Kalvijn is vervangen

Ranking the Talent is een nieuw programma waarin elke aflevering vijf muzikale en vijf variété acts zitten, die worden beoordeeld door een publieksjury. Ze krijgen een rapportcijfer van 1 tot 10 en zo ontstaat er een heuse ranking. De kijker thuis moet vervolgens ingeschatten hoe die jury de acts heeft gerangschikt.

Er komen zeven afleveringen van, die opgenomen zullen worden zónder Kalvijn aan het roer. En dat vindt oud-SBS 6-bazin Tina Nijkamp best opvallend. “Hé, wat kom ik nou tegen op zoek naar info over Ranking the Talent? In de informatie voor adverteerders van afgelopen april staat Kalvijn vermeld als presentator!”, schrijft ze.

‘Huh? Pijnlijk!’

Tina vindt dit echt wel even een dingetje. “Huh? Hij is dus vervangen/ingeruild door/voor Johnny de Mol. Pijnlijk maar wel begrijpelijk. Johnny heeft bijna nooit een flop, bijna alleen maar kijkcijferhits.”

En dat geldt dus niet voor Kalvijn, voegt Tina daar fijntjes aan toe. “Kalvijns carrière als presentator kent alleen maar pech. Zowel Avastars als het huidige Talent Scouts niet gelukt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Kalvijn genoeg persoonlijkheid om een tv-ster te zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen