Gordon bespot om wereldreis: ‘Maar drie plekken in 25 dagen tijd!’

SBS 6-ster Gordon is door zendercollega Anouk Smulders bespot om zijn ‘wereldreis’. De entertainer heeft daar groots mee uitgepakt op social media, maar nu blijkt die enorme expeditie alweer over.

Anouk Smulders en Gordon © SBS 6, RTL 4

Gordon liet aan het begin van de maand weten dat het tijd is voor een nieuw avontuur in zijn leven en daarom een grote wereldreis ging maken. Wat schetst de verbazing van zijn zendercollega Anouk Smulders? Hij heeft nu alweer het vliegtuig naar zijn woonplaats Dubai genomen. Om dit dan een wereldreis te noemen, vindt zij wat grotesk.

25 dagen

Het is best apart, zegt Anouk aan de desk van Shownieuws. “Nóg een keer verbazing, want bij een wereldreis denk je toch dat je minimaal een halfjaar ofzo weg bent of in elk geval een aantal maanden, maar na 25 dagen is hij ermee gestopt.”

Na 25 dagen heeft Gordon er alweer de brui aan gegeven? Dat klinkt als zijn gemiddelde relatie! Anouk: “Hij is in Australië, Bora Bora en L.A. geweest. Hij is ook nog even gezien met Yolanthe, waar hij mee gegeten heeft in Los Angeles, en hij is alweer op de terugweg naar Dubai, want het was klaar.”

End of an era

Anouk vindt het wel een héél korte wereldreis. Ze laat de kijker een kaart zien van de trip die Gordon heeft afgelegd. “Ik had eigenlijk wel zin in heel veel beelden van over de hele wereld, maar hij heeft drie plekken aangedaan in 25 dagen.”

Collega Manuel Venderbos spottend: “Het waren 25 heel leuke dagen.”

Anouk vervolgens verwijzend naar een opmerking die Gordon in zijn stories plaatste: “End of an era, ook daar.”

En Evert Santegoeds: “Hij miste z’n hondje, denk ik.”

Leven veranderd

Gordon laat op Instagram weten dat zijn hele leven veranderd is door zijn tripje. “En zo komt er een einde aan een reis die letterlijk m’n leven heeft veranderd! Ongekend mooie ervaringen, mensen, plekken, steden, indrukken en gevoelens opgedaan! Bevoorrecht dat ik zoiets kan doen en vooral heel dankbaar dat het kon. Dit nemen ze me nooit meer af!”

Hij vervolgt: “Voor al diegenen die dit ook zouden willen: geef nooit op en blijf dromen en uitzenden dat je dit wil en het gaat vanzelf gebeuren linksom of rechtsom! Morgen weer naar huis en dat is ook een hele fijne plek! Carpe diem!”

Instagram

De post van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u jaloers op het leven van Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen