Stefano Keizers verbijstert met staan bij Op1: ‘Zal wel kunst zijn’

Stefano Keizers wekt verbazing bij René van der Gijp met zijn vreemde gedrag in de talkshow Op1. Daar besloot hij eergisteren om tijdens zijn interview te gaan staan. “Omdat iedereen altijd zit.”

Stefano Keizers en René van der Gijp © NPO, SBS 6

Het is overduidelijk dat Stefano Keizers zo’n actie gewoon vooraf bedacht heeft, maar René van der Gijp begrijpt niet wat er grappig aan is. Hij vindt de cabaretier helemaal niet leuk. “Ik zit altijd met stijgende verbazing naar die jongen te kijken”, aldus de voetbalanalist in zijn programma Vandaag Inside.

Ongevaarlijk

Stefano gedraagt zich altijd heel zonderling, maar veel mensen denken dat het een act is. Of is hij misschien wel een gevaar voor de samenleving? “Ik geloof best: hij is ongevaarlijk, denk ik. Het is geen gevaarlijke jongen. Hij is ongevaarlijk, maar ik begrijp er helemaal niks van”, aldus René.

Hij vervolgt: “Ik begrijp z’n humor niet, ik begrijp z’n manier van doen niet, ik snap er helemaal niks van en elke keer wordt hij weer uitgenodigd. Dan zit ik weer met stijgende verbazing naar die jongen te kijken.”

Alternatief

Het is allemaal ‘heel verwarrend’, vindt René. En collega Johan Derksen: “Het zal wel heel alternatief zijn.”

René: “Ja, het is kunst, denk ik, ofzo.”

Johan: “Wat moet je met zo’n jongen aan tafel?”

René: “Ik heb geen idee, echt niet.”

Ongemakkelijke Charles

Het presentatieduo van Op1, Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel, reageerde zwaar ongemakkelijk. Johan kan daar wel van genieten. “Dat is gelukkig een presentator die er zit die met dedain op ons neerkijkt.”

René: “Ja, en er staat nu een rare snuiter naast hem.”

Tafelgast Job Knoester: “Dit was heel bizarre televisie. Dit lijkt wel Jiskefet waar ik naar zit te kijken.”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen