Rachel Hazes heeft volgens Luuk Ikink gefaald: ‘Wat een blunder!’

Rachel Hazes heeft alles afgewogen flink geblunderd met haar kroketeis, vindt RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. “Wat een publiciteitsblunder is dat geweest om dat mee te nemen in die zaak.”

Rachel Hazes en Luuk Ikink © NPO, RTL

Luuk Ikink, de presentator van ’s lands meest bekeken showrubriek, vindt het terugblikkend óngelooflijk dat Rachel Hazes heeft lopen procederen over de bijnaam die ze van Yvonne Coldeweijer heeft gekregen. De juicekoningin mag de ruziënde weduwe nooit meer ‘gecremeerde kroket’ noemen en dat vinden veel mensen toch wel ver gaan.

Publiciteitsblunder

Eigenlijk had Rachel nooit over die kroket moeten beginnen, zegt Luuk in De BLVD Podcast. “Wat een publiciteitsblunder is dat geweest om dat mee te nemen in die zaak. Dat is ook toegevoegd. Het zat eerst helemaal niet in die zaak.”

Hij vervolgt: “Als ze dat níet had gedaan, dan had niemand het over dat koosnaampje, dat minischeldwoordje gehad, en had iedereen gedacht: oké, er zit best wel wat in het feit dat zij nu gewonnen heeft.”

Vuile dief

Collega Rob Goossens vindt het ook helemaal niet zo’n nare bijnaam. “Als Yvonne Coldeweijer had gezegd: ‘Rachel is een vuile dief’, ofzo, wat in de context van die erfenis niet per se een heel gekke aantijging is, maar stelen is strafbaar dus je beschuldigt iemand van iets strafbaars. Als dán de rechter zegt: ‘Dat kun je niet zomaar zeggen’, dan snap ik het.”

“Maar juist, weet je… Dit is wel evident grappig bedoeld. Moet je dan bij niet-smaakvol dan al de grens trekken? Ze is toch verdorie zélf onder die zonnebank gaan liggen?”

‘Laat gaan!’

Luuk vindt dat Rachel erg lange tenen heeft. “Je moet op een gegeven moment ook denken: laat gaan.”

Rob: “Het moge duidelijk zijn dat Rachel een pestpleurispokkenhekel aan Yvonne Coldeweijer heeft. (…) Ik denk dat de gecremeerde kroket zometeen gewoon het woord van het jaar wordt of iets dergelijks en dat dus heel Nederland voor de rest van hun leven Rachel Hazes met een gecremeerde kroket associeert.”

De BLVD Podcast

De BLVD Podcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u door de kroketkwestie meer of minder sympathie gekregen voor Rachel Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen