Tijl Beckand heeft begrip voor woede-explosie Gordon: ‘Treiterij’

Tijl Beckand heeft er wel begrip voor dat Gordon zo verschrikkelijk uit zijn vel is gesprongen tegen Aran Bade, de sterreporter van RTL Boulevard. “Ik zou ook emotioneel onevenwichtig zijn.”

Gordon en Tijl Beckand © RTL

Als je nadrukkelijk kiest voor een leven als BN’er – er is niemand die Gordon verplicht om in de spotlights te staan – dan moet je accepteren dat iedereen wat van je vindt. En dan kan het ook zijn dat heel veel mensen je gewoon niet zo leuk vinden. Het is voor Gordon lastig om daarmee om te gaan; hij kan goed uitdelen, maar incasseren is een probleem.

Treiterij

Gordon is dit keer helemaal uit zijn plaat gegaan tegen Aran Bade, omdat de sterreporter van RTL Boulevard hem ‘labiel’ heeft genoemd. Het fragmentje werd gisterenavond uitgezonden in de tv-show Beste Kijkers. “Gordon is boos. Op wie deze keer, hoor ik u vragen. Nou, op RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade”, aldus presentator Ruben Nicolai.

Collega Tijl Beckand, die Goor nog kent van Het Perfecte Plaatje, springt voor hem in de bres. “Ik vind het ook wel een beetje treiterij worden. Zijn contract is afgelopen bij SBS, in Dubai is het niet geworden wat hij ervan hoopte, dat album waar hij zijn ziel en zaligheid in heeft gelegd doet niet veel, er worden vervolgens geen kaarten gekocht voor zijn tour.”

Onevenwichtig

Tijl begrijpt dat je dan een beetje uit je hum bent. “Dan zou ik ook wel een beetje emotioneel onevenwichtig van worden. En als je dan elke keer een microfoon onder je neus krijgt met de vraag: ‘Hoe vond je de film?’, maar het is uiteindelijk ook een beetje kijken of er weer een sneer of een reactie komt.”

Luuk Ikink, presentator van RTL Boulevard, vindt dat Gordon het zélf opzoekt. “Ja, maar hij gaat zelf óveral zitten, hè? Hij zat de dag ervoor nog op Radio 1 een uur lang om te vertellen over zijn leven en dan komt hij nu dan op deze rode loper.”

Knetteren

Boulevard is zelf ook uit op een relletje, meent Tijl. “Je hebt het recht om te zeggen: ‘Jij hebt mij een rotopmerking toegedicht, ik wil niet met je praten.’ Dan voelt het wel een beetje van: we gaan het even opzoeken en kijken waar het knettert. Ik weet niet of het heel veel helpt.”

Daar is Luuk het niet mee eens. “Aran is daar niet zo naar toegegaan. Die wist helemaal niet dat Gordon boos was. Het kwam voor ons ook redelijk uit de lucht vallen, van: oké, kennelijk is hij boos op ons, dus dat wisten wij ook niet. Nu weten we het.”

Leuk jochie

Gordon sprong uit zijn velletje op een filmpremière en daar waren de makers volgens Aran niet zo blij mee: “Er kwamen mensen van de crew naar me toe, de mede-acteurs. Zij zeiden: ‘Er is geen promotie nu voor de film, dat kan niet!’ De regisseur werd erbij gehaald, maar die zei ook: ‘Als Gordon boos is, kan niemand hem meer van gedachten veranderen.’”

Johan Derksen heeft in Vandaag Inside laten weten niet te begrijpen waar Gordon zich zo druk om maakt. “Als ze alleen maar ‘labiel’ over mij zeiden, dan was ik al heel tevreden! Aran is een ontzettend leuk jochie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u ook begrip voor de woedeuitbarsting van Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen